Oldal frissítése

NOERDEN LIZ480 fekete

3,7 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOERDEN LIZ480 fekete

Napjainkban nagy hangsúlyt fektetünk az egészségünkre, amelynek lényeges része a rendszeres folyadékpótlás, amit gyakran elhanyagolunk. Éppen ezekre az esetekre gyártott a NOERDEN márka egy intelligens kulacsot. A NOERDEN LIZ480 teljesen elegendő 480 ml-es térfogattal rendelkezik. A LIZ480 palack nagy előnye az UV-technológiát alkalmazó öntisztító funkció. Az UV-fertőtlenítés segítségével 5 percen belül elpusztíthatod a szagokat okozó vírusok és baktériumok 99,9%-át. A kupak egy megkoppintásával ellenőrizheted az ital hőmérsékletét, míg a dupla koppintás aktiválja az ital fertőtlenítését. A LIZ480 kulacs kétóránként emlékeztet a folyadékpótlásra. A NOERDEN LIZ480 palackot a mobilalkalmazáshoz csatlakoztatva vízbeviteli tippeket kapsz, és beállíthatod a folyadékbevitelre emlékeztető időpontokat, nyomon követheted a folyadékfogyasztást, valamint beállíthatod a napi folyadékbeviteli célodat. A beépített akkumulátor akár 1 hónapos működést biztosít napi 1 UV-fertőtlenítés mellett.

A NOERDEN LIZ480, fekete kulacs fő előnyei

  • A palack UV-fertőtlenítés funkcióval rendelkezik, amely aktiválás után a szagokat okozó baktériumok és vírusok 99,9%-át eltávolítja
  • A rozsdamentes acélból készült dupla falnak köszönhetően melegen vagy hidegen tarthatod az italodat (12 órán át forrón és 24 órán át hidegen tartja az italt)
  • A NOERDEN LIZ480 palack 2 óránként vizuálisan figyelmeztet a folyadékpótlásra (az alkalmazásban másképp is beállítható)
  • A NOERDEN kulacs kupakja érintésérzékeny - egy érintés megmutatja a hőmérsékletet, kettő aktiválja az UV-fertőtlenítést
  • Tartós anyagokból készült, nem tartalmaz BPA-t vagy nehézfémeket
  • A palack szilikon talppal rendelkezik, amely nagy stabilitást biztosít a véletlen leesések megelőzése érdekében.
  • A palackban lévő akkumulátor átlagosan 1 hónapig működik (ha naponta 1 alkalommal aktiválod a fertőtlenítést)
  • A palack térfogata 480 milliliter
  • Elegáns fekete színű kialakítás
NOERDEN LIZ480 kulacs

Állítsd be az alkalmazásban az igényeidnek megfelelő folyadékpótlást

Az alkalmazásban egyszerűen beállíthatod a folyadék mennyiségét, amelyet a nap folyamán el akarsz fogyasztani.

NOERDEN LIZ480 kulacs

Maradj hidratált a NOERDEN LIZ480 palackkal

A palack kétóránként vizuálisan figyelmeztet a folyadékpótlásra, kivéve, ha az alkalmazáson keresztül másképp határoztad meg.

NOERDEN LIZ480 kulacs

Vigyázz a bolygónkra, és válaszd a NEORDEN intelligens kulacsot

A NOERDEN LIZ480 palack kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek lehetővé teszik, hogy hosszú ideig használhasd. Még értesítéseket is beállíthatsz, hogy megtudd, mennyi műanyag palackot takarítottál meg.

A NOERDEN LIZ480 kulacsot bárhová magaddal viheted

NOERDEN LIZ480 kulacs

Igyál rendszeresen edzés közben

Edzés közben fontos, hogy megfelelően hidratált maradj. Különösen az edzőteremben fogod értékelni az UV-fertőtlenítés funkciót.

NOERDEN LIZ480 kulacs

Munkába is vidd magaddal a NOERDEN LIZ480-at

Dolgozol, és gyakran megfeledkezel magadról és a rendszeres ivásról? Vidd magaddal a NOERDEN LIZ480 palackot, mivel az a meghatározott időpontban figyelmeztet, hogy pótold a szükséges folyadékot.

NOERDEN LIZ480 kulacs

Vidd mindenhová magaddal az intelligens kulacsot

Töltsd meg a NOERDEN LIZ480 palackot a kedvenc italoddal, és ne cipelj magaddal felesleges műanyag palackokat. A NOERDEN kulaccsal kíméled a környezetet.

Hogyan kell használni a NOERDEN LIZ intelligens kulacsot?

NOERDEN LIZ480 kulacs

Hosszan nyomd meg a NOERDEN LIZ480 palackot a be- vagy kikapcsolásához.

NOERDEN LIZ480 kulacs

Vedd a kezedbe a NOERDEN LIZ480 kulacsot, rázd meg és érintsd meg egyszer az érintőkupakot, hogy lásd az ital aktuális hőmérsékletét.

NOERDEN LIZ480 kulacs

Két érintéssel bekapcsolod az UV-fertőtlenítés funkciót. A NOERDEN LIZ480 palack a teljes folyamat alatt (kb. 5 perc) fehéren világít.

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Cseh

Tulajdonságok

Tulajdonságok Mérgező BPA-k nélkül, Kétfalú, Öntisztító, Érintésre érzékeny intelligens fedél, LED Indikátor
Funkciók Ivási szokások figyelése, Ivásra emlékeztetés, Az ital aktuális hőmérsékletének mérése, UV sterilizálás, Hőszigetelés, Fedélnyitás érzékelő
Akkumulátor élettartam 730,48 óra
Mobilalkalmazás Mobilalkalmazással
Támogatott OS Android, iOS
Alkalmazás nyelve Cseh

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Űrtartalom és súly

Űrtartalom 480 ml

Szín

Szín Fekete
Kód:  NOERD001b01
Termékszám:  PND-0000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05