Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Noctua NF-R8 redux-1800 PWM

4,8 41 értékelés
5 390 Ft

Noctua NF-R8 redux-1800 PWM

A Noctua NF-R8 redux 1800 PWM ventilátor olyan díjnyertes modelleken alapul, amelyek megalapozták a NOCTUA márka hírnevét. Kilenc lapát erejét egyesíti egy 80 mm átmérőjű integrált rotor segítségével. A lapátok sebessége akár az 1800 RPM-et is elérheti. Az alaplapra egy 4pin csatlakozóval erősíthető fel a ventilátor. Példa nélküli az átlagos üzemeltetési ideje, mely a 150.000 órát is meghaladja (17 év!) meghibásodás nélkül. Mindez a kiváló teljesítménnyel, a legendásan csendes működéssel és az összes többi nagyszerű tulajdonságával párosítva garantálja, hogy minden igazi számítógép rajongó értékelni fogja.

 

Innovatív PWM IC vezérlő SCD-vel

 

A Noctua NF-R8 redux 1800 PWM támogatja a teljesen automatikus sebességszabályozást. Legfőbb előnye a forgatónyomaték simább átvitelét biztosító SCD (Smooth Communication Drive), ami kiküszöböli a nem kívánt ugrásokat és csendesebb működést tesz lehetővé különösen alacsony fordulatszámon . 

 

SSO csapágy

 

A Noctua kipróbált szabadalmazott csapágyait tovább fejlesztettük, hogy a lehető legcsendesebb működést biztosítsuk. A NOCTUA NF-R8 redux 1800 PWM optimalizált SSO csapágyat használ, amelyben a hátsó mágnes a tengelyhez közelebb van elhelyezve, így jobb stabilizációt, a pontosságot és a tartósságot nyújt.

 

Változatos kiegészítő lehetőségek

 

A felhasználók különféle opcionális Noctua tartozékok között válogathatnak, például anti-vibrációs padok, alacsony zajszintű adapterek, y-kábelek, 3:4 pin adapterek vagy hosszabbítók is rendelkezésre állnak, hogy a Redux kiadás minden igénynek megfeleljen. A hosszabbító kábelnek köszönhetően akár nagy és terjedelmes gépházakba is felszerelhető és csatlakoztatható a ventilátor. 

További információk:

Alapvető tulajdonságok:
Csapágy: SSO (önstabilizáló olajtartalmú csapágy)
Fordulatszám-tartomány: 325-1800 ford./perc.
Levegőáramlás: 53,3 m3/h
Zajszint: 17,1 dB(A)
Max. teljesítmény: 0,72 W
Max. áramfogyasztás: 0,06 A
Feszültség: 12 V
Élettartam: >150.000 óra

Csatlakozó:
4-pin

Standard csomag tartalma:
Noctua NF-R8 redux 1800 PWM ventilátor
4 csavar a ventilátorhoz

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor
További tulajdonságok PWM
Csapágytípus Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO)

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 325 RPM
Maximális sebesség 1 800 RPM
Maximális zajszint 17,1 dB
Légáramlás 31,37 CFM (53,3 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás
Ventilátor átmérője 80 mm
Üzemi feszültség 12 V

Méretek

Ventiáltor mérete 80 × 80 mm
Mélység 25 mm

Csomagolás

Ventilátorok száma a csomagban 1 db

Konnektorok

Tápcsatlakozó 4pin PWM
Kód:  CT255w2h
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NF-R8 redux-1800PWM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20