Oldal frissítése

Noctua NF-F12 industrialPPC-2000

5 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Noctua NF-F12 industrialPPC-2000

Fan ipari alkalmazásra tervezett és igényes módosítók. Megfelelnek a nagy teljesítményű hűtés, és hozzáteszi, a fejlett védelmet nyújt a por behatolás (IP52), hogy ellenálljon bármilyen környezetben. Köszönhetően a kiváló aerodinamikai hatékonyságot a tervezés és az alkalmazás egy új szakasz motor kiváló légáramlás alacsony zajszint. Ezért az ideális választás az igényes alkalmazásokhoz, amelyek kiváló folyási és a maximális megbízhatóság működés közben.
A design a penge már kifejezetten a magas hatásfok a hűtés és a csendesebb működés. A poliamid szerkezet üvegszállal erősített és egy integrált SSO rendszer, kombinációja bizonyított koncepciója hidrodinamikus csapágy egy további mágnessel támogató külön stabilizálása a forgórész tengelye. Kipróbált védett csapágy Noctua biztosítja rendkívül csendes működést és kiváló hosszú távú stabilitást.

Paraméterek

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Maximális sebesség 2 000 RPM
Maximális zajszint 29,7 dB
Légáramlás 71,69 CFM (121,8 m3/h)

Méretek

Mélység 25 mm
Kód:  CT255s2
Termékszám:  4716123315384
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05