Oldal frissítése

Noctua NF-A9 PWM

4,7 49 értékelés
8 690 Ft

Noctua NF-A9 PWM

A számítógépházakban használt nagy teljesítményű ventilátor ismert gyártója, a Noctua, az NF-A9 PWM változatban hét darab beépített lapátot tartalmazó rotort használ. Nekik köszönhetően pontosan irányítja a kilépő levegőt és ez tökéletesen alkalmas vízhűtéses hűtőkhöz vagy a nagy CPU toronyhűtőkhöz. A ventilátor fel van szerelve a Noctua  cég PWM vezérlőjével, amely biztosítja az automatikus sebességszabályozást nagyon alacsony energiafogyasztással egyidejűleg. 

 

Továbbfejlesztett lapát formai kialakítás

 

A Noctua NF-A9 PWM a 92 mm-es kategóriába tartozik és hét lapáttal rendelkezik, amelyek maximális forgási sebessége 2000 fordulat/ perc, miközben egy LNA (Low Noise Adaptor, alacsony zajszint szabályozó adapter) adapter közreműködését is igénybe veszi, akkor ennek következtében a forgási sebesség értéke lecsökken 1550 fordulat/percre. Ezáltal 78,9 m3 óránkénti maximális levegő áramlási teljesítményt ér el.

A Noctua NF-A9 PWM formai kialakítása megfelel az AAO (Advanced Acoustic Optimization)( Fejlett Akkusztikus Optimalizáció) szabványnak, amelynek az a célja, hogy a lehető legalacsonyabb zajszintet érjen el. Ehhez méltóan, ennek megfelelően puha szilikonból készült rezgéscsillapító betétekkel rendelkezik, amelyek lépcsőzetes kialakításukkal csillapítják a rezgéseket és a speciálisan kialakított felületi struktúrájával jobb légáramlást biztosít. A zajszint így 22,9 dB maximális terhelést jelent és 16,3 db érhető el egy adapter segítségével.

 

SSO2 csapágyak

 

Kipróbál és szabadalommal levédett, Noctua második generációs csapágy tovább javult, így a Noctua NF-A9 PWM optimalizált SSO2 csapágyakat használ. Ebben a sorozatban a hátsó mágnest még közelebb helyezték a tengelyhez, ezáltal nagyobb stabilitást, pontosságot és tartósságot biztosít, amelyet szintén elősegít, hogy a csapágyak egy masszív házban vannak elhelyezve. A ventilátor egy példa nélküli, hibamentes rendelkezésre állási üzemidőt biztosít, amely meghaladja a 150.000 üzemórát, azaz 17 évet. Az alaplapot a ventilátorral egy négy tűs csatlakozó köti össze.


Műszaki adatok:

Műszaki adatok:
Méretek: 92 × 92 × 25 mm
Csatlakozó: 4-tűs PWM
Csapágy: SSO2
Lapát geometria: A-sorozat gyorsuló keringést elősegítő csatornákkal
Fordulatszám (+/- 10%): 2000 fordulat/ perc
Fordulatszám L.NA (+/- 10%) 1550 fordulat/perc fordulatszámon
A minimális forgási sebessége (PWM +/- 20%): 400 fordulat/ perc sebességen
Akusztikus zaj: 22,8 dB (A)
Akusztikus zaj L.NA16,3 dB (A)
Légszállítás teljesítmény: 78,9 m3 / óra
A légáramlás L.NA62,6 m3 / óra

A csomag tartalma:
NF-A9 PWM
Alacsony zajszintű Adapter (L.NA)
4-tűs Y kábel
30 cm-es hosszabbító
4 × rezgéscsillapító felfüggesztés
4 × csavar

 

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor
További tulajdonságok PWM
Csapágytípus Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO2)

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül
RGB vezérlés Nem támogatja

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 400 RPM
Maximális sebesség 2 000 RPM
Maximális zajszint 22,8 dB
Légáramlás 46,44 CFM (78,9 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Automatikus fordulatszám szabályozás
Ventilátor átmérője 92 mm
Üzemi feszültség 12 V

Méretek

Ventiáltor mérete 92 × 92 mm
Mélység 25 mm

Csomagolás

Ventilátorok száma a csomagban 1 db

Konnektorok

Tápcsatlakozó 4pin PWM
Kód:  CT255v9p
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NF-A9-PWM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05