Oldal frissítése

Noctua NF-A14 PWM

9 490 Ft
7 470 Ft áfa nélkül

Noctua NF-A14 PWM

A Noctua NF-A14 PWM ventilátor a beépített rotor hét lapátjának erejét használja, melyek átmérője 140 mm. A lapátok fordulatszáma eléri az 1500 RPM-et, az L.N.A. adapter használatakor a sebesség lecsökken 1200 RPM-re. A légáramlás a lapátok végén elhelyezkedő csatornák által fokozott. A ventilátor az alaplaphoz 4-tűs csatlakozó segítségével csatlakozik. Továbbá átlagos zavarmentes üzemideje meghaladhatja a 150.000 órát (17 év!). Mindezek mellett kiváló teljesítményű, működése legendásan csendes, és egyéb más kiváló tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyeket a számítógép-rajongók nyilván értékelni fognak.

Fém csapágyborítás

A Noctua a lehető legmagasabb minőségű gyári feldolgozás érdekében csak a legjobb anyagokat használja. Ezért a csapágyak teljes egészében rézből készült borítással ellátottak. Többek között ez biztosítja a hosszú élettartamot és a kis mértékű elhasználódást.

Innovatív PWM IC vezérlő SCD technológiával

A Noctua NF-A14 PWM teljes mértékben támogatja az automatikus fordulatszám-szabályozást. Legfőbb előnye a SCD (Smooth Commutation Drive) vezérlő impulzusok zökkenőmentes átvitele, amely kiküszöböli a nem kívánt ugrásokat, és csendesebb működést biztosít alacsony fordulatszám mellett. A ventilátor ráadásul a Low-Noise Adaptor (LNA) ellenállással a maximális fordulatszámot 1500-ról 1200 fordulat/percre csökkenti. Az ellenállás kihasználható mind a fordulatszám 1500 fordulat/perces rögzítésére, mind a maximális 1200 fordulat/perces csökkentésére is.

SSO2 csapágyak

Az évek során kifejlesztett szabadalmazott Noctua csapágyak tökéletesítettek a lehető legcsendesebb működés érdekében. A Noctua NF-A14 SSO2 optimalizált csapágyakat használ. A második generáció esetében a hátsó mágnes közelebb helyezett a tengelyhez, ennek köszönhetően jobb stabilitást, pontosságot és hosszabb élettartamot kínál. Ehhez hozzájárul a masszív sárgaréz házba helyezett csapágy is.

Széleskörű csatlakozási támogatás

A ventilátor rövid, húsz centiméteres kábellel van ellátva. Azonban a 30 centiméteresmellékelt hosszabbító kábel segítségével csatlakoztható nagyobb számítógépházakba is. Mindkét kábel teljesen fonott, és Y szerkezetének hála lehetővé válik a második ventilátor csatlakoztatása is ugyanazon PWM-hez az automatikus fordulatszám-szabályozás érdekében.

További információk:

Alapok:
Csapágyazás: SSO2 (önstabilizáló második generációs olajos csapágy)
Keret technológiája: AAO Frame (Advanced Acoustic Optimization)
Fordulatszám: (önálló/L.N.A.-val): 1500/1200 fordulat/perc
Minimális fordulatszám: 300 fordulat/perc.
Légszállítás: (önálló/L.N.A.-val): 140,2/115,5 m3 /óra
Zajszint (önálló/L.N.A-val): 24,6/19,2 dB (A)
Statikus nyomás (önálló/ L.N.A.): 2,08/1,51 mmH2O
Max. teljesítmény: 1,56 W
Max. áramfelvétel: 0,13 A
Feszültség: 12 V
Élettartam:> 150.000 óra

Csatlakozó:
4-tűs PWM vezérlő

Általános csomagolás:
Low-Noise Adapter (L.NA)
4-tűs Y-kábellel
30 cm hosszabbítókábel
4 rezgéscsillapító kompenzátor
4 ventilátorcsavar

Paraméterek

Paraméterek

Hűtés Levegővel
További tulajdonságok PWM
Csapágytípus Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO2)

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 300 RPM
Maximális sebesség 1 500 RPM
Maximális zajszint 24,6 dB
Légáramlás 82,52 CFM (140,2 m3/h)
Ventilátor átmérője 140 mm
Üzemi feszültség 12 V

Méretek

Ventiáltor mérete 140 × 140 mm
Mélység 25 mm

Csomagolás

Ventilátorok száma a csomagban 1 db

Konnektorok

Tápcsatlakozó 4pin PWM
Kód:  CT255t5b
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NF-A14-PWM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB27