Oldal frissítése

Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM

4,6 22 értékelés
12 990 Ft

Noctua NF-A14 industrialPPC-2000 PWM

Ezt a ventilátort éppen annyira tervezték ipari használatra, mint amennyire igényesebb gépekhez. Megfelel az olyan elvárásoknak, mint a nagy hűtő erő, valamint fejlett porbiztos védelemmel is el van látva (IP52), így megóvva a környezetet. Hála a kiváló hatékonyságú aerodinamikus tervezésének és az új 3 fázisú motorjának, kitűnő légáramlást nyújt, miközben alacsonyan tartja a zajszintet. Éppen ezért az ideális választás az olyan nagy terhelhetőséget igénylő alkalmazáshoz, melyeknek jó légáramlásra van szükségük, hogy maximális teljesítménnyel tudjanak működni.
A pengék kifejezetten nagyobb hatékonyságra és csendesebb működésre lettek tervezve. A poliamid szerkezet üvegszállal erősített és egy integrált SSO rendszerrel is el van látva, a hidrodinamikus csapágyak és mágneses támogatás kombinációjával rendelkezik, mely nagyban segíti a propeller stabilizációját a forgástengelyen. A bizonyított teljesítményű Noctua csapágyak garantálják az extrém csendes működést és a hosszú élettartamot is .

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Ventilátor
További tulajdonságok PWM
Csapágytípus Self-stabilising Oil-pressure Bearing (SSO)

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül

Ventilátorok sebessége

Minimális sebesség 500 RPM
Maximális sebesség 2 000 RPM
Maximális zajszint 31,5 dB
Légáramlás 107,41 CFM (182,5 m3/h)
Fordulatszám szabályozás Manuális fordulatszám szabályozás
Ventilátor átmérője 140 mm
Üzemi feszültség 12 V

Méretek

Ventiáltor mérete 140 × 140 mm
Mélység 25 mm

Csomagolás

Ventilátorok száma a csomagban 1 db

Konnektorok

Tápcsatlakozó 4pin PWM
Kód:  CT255s5
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NF-A14 iPPC-2000PWM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05