Oldal frissítése

NOCTUA NA-SYC1

2 140 Ft
1 690 Ft áfa nélkül

NOCTUA NA-SYC1

Számítógép komponensek egy kiváló gyártótól

 

Az osztrák Noctua cég uraltja a számítógépek hardver kiegészítőinek piacát és különösen kiemelkedik a hatékony és csendes hűtést biztosító termékek terén. A Noctua cég most az abszolút legjobbak közé tartozik, és a termékpalettáján nem található egyetlen tucat termék sem. A Noctua termékek több mint 3000 díjat és ajánlást nyertek a speciális hardvereket szemléző vezető nemzetközi weboldalaktól és magazinoktól.

Az NA-SYC1 szett az olyan rajongók és a szakemberek számára készül, akik jó számítógépeket akarnak építeni. A készlet két adaptert, vagyis két Y-kábelt  tartalmaz 4-tűs PWM ventilátorokhoz. Egy Y-kábel segítségével két ventilátort lehet csatlakoztatni egy csatlakozóhoz. A kábeleket ráadásul egymásba is lehet csatlakoztatni, így egyetlen PWM ventilátor csatlakozóra akár több mint két ventilátort is lehet kötni. Az alaplap minden ventilátoron egyszerre képes vezérelni a sebességet.

 

 

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Általában egy alaplapon található ventilátor csatlakozó 9,6-12 W teljesítményt képes biztosítani, ezért tanulmányozd a kézikönyvet, hogy a bekötés előtt megbizonyosodj arról, hogy a bekötött ventilátorok fogyasztásának összege nem haladja meg az alaplap által biztosított értéket!

Érintkezők száma
4

A csomag tartalma
2 db Y-kábel

 

 

Paraméterek

Használat

Típus Átalakító

Alap csatlakozók

Csatlakozók típusa és száma

Apa csatlakozó első típusa 4 tűs ventilátorhoz (PWM)
1. male csatlakozók száma 2 ×
Anya csatlakozó első típusa 4 tűs ventilátorhoz (PWM)
1. female csatlakozók száma 1 ×

Tulajdonságok

Szín Fekete

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése Egyenes
Kód:  CT255y5
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  NA-SYC1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB10