Oldal frissítése

No Place Like Home - Nintendo Switch

13 390 Ft

No Place Like Home - Nintendo Switch

No Place Like Home Nintendo Switch

No Place Like Home Nintendo Switch - Nyugodt építési szimulátor

A No Place Like Home Nintendo Switch egy aranyos és pihentető szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepében játszhatsz. Egy lány, aki úgy dönt, hogy még egyszer utoljára meglátogatja nagyapját a Földön, mielőtt a Marsra költözik. Hamarosan azonban rájön, hogy nagyapja eltűnt, és hogy a farmja nemrég elpusztult. Kérdésekkel a fejében és kalanddal a szívében Ellen azt tervezi, hogy megmenti a környezetet, segít a közösségnek, megtalálja nagyapját és megmenti a farmjáról eltűnt állatokat.

No Place Like Home Nintendo Switch

"Mentsük meg a környezetet" művelet

A világ megtisztulása megkezdődik! Pusztíts el szeméthegyeket, porszívózz fel mindent, és hasznosítsd újra az erőforrásokat, hogy megteremtsd saját álomfarmodat. Az újrahasznosítással mindent megkap, amire szüksége van, és a helyi szomszédokkal együttműködve jelentősen javíthatja a gazdálkodást. Termessz különféle növényeket, főzz finom ételeket, és cseréld el őket hasznos tárgyakra. A növényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és fákból különféle termékeket, például mézet, lekvárokat és egyéb finomságokat készíthetsz, hogy beindítsd a gazdálkodási kreativitásodat.

No Place Like Home Nintendo Switch

A No Place Like Home Nintendo Switch kicsiket és nagyokat egyaránt elkápráztat

Kezdd a kalandot különböző zónákban, amelyek tele vannak meglepetésekkel. Vegyük például a Magányos Hegyeket, nézzünk szembe a mérgező gázokkal, és hagyjuk ott a fejlesztéseket. A Frozen Peaksben mentsd meg az állatokat a fagytól, és építsd újjá a gyárat, amely a környező növényvilágot óriásgombákká változtatta. Törd át a gátat, állítsd helyre a természetet a sivatagban, és hozd vissza az életet oda, ahol szárazság volt. Keresd meg, mentsd meg és barátkozz a völgyben eltévedt haszonállatokkal. Fokozatosan szerezd meg a bizalmukat, gondoskodj róluk, és ők viszonozni fogják a szívességet. Ha készen állsz, menj egy vidám, divatos stílusban - adj nekik vicces kalapokat és készíts nekik egy csodálatos partit!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1266
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264378432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10