Oldal frissítése

Njord 100% GRS TPU MagSafe Case iPhone 15 Pro Max, Translucent tok

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Njord 100% GRS TPU MagSafe Case iPhone 15 Pro Max, Translucent tok

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

100%-ban újrahasznosított műanyag Apple iPhone 15 Pro Max tok

A minőségi tervezés, a fenntartható anyagok és a nagy tartósság teszi a Njord 100% GRS MagSafe tokot a mobiltelefon prémium kategóriás védelmévé. A 810H katonai szabványnak megfelelően ellenáll a 2 méteres magasságból történő lezuhanásnak. Gyártásához 100%-ban újrahasznosított műanyagot használnak. A Njord 100% GRS MagSafe Case tok precíz kivágásokkal rendelkezik a portokhoz való teljes hozzáférés érdekében, miközben a gombok is védve vannak, de nem korlátozzák a telefon használatát.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok
Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

A Njord tok akár 2 méteres zuhanást is kibír

Bármi megtörténhet, és ez alól a telefon leejtése sem kivétel, ezért meg kell védened okostelefonodat. A Njord 100% GRS MagSafe Case tok rendkívül tartós, és a 810H katonai szabványnak megfelelően akár 2 méteres eséseknek is ellenáll. Ennek ellenére a vastagsága mindössze 2,3 mm. Gyártásához 100%-ban újrahasznosított műanyagot használnak.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

Njord 100% GRS tok kompatibilis a MagSafe rendszerrel

Töltsd Apple iPhone készülékedet a megszokott módon. A Njord 100% GRS MagSafe Case tok kompatibilis az Apple MagSafe töltéssel és bármely más vezeték nélküli (mágneses) töltési módszerrel.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

A tok precíz kidolgozása

A Njord 100% GRS MagSafe Case tok tervezésénél a részletekre, a maximális védelemre és a funkcionalitásra összpontosítottak. Minden kivágás tökéletesen illeszkedik. A kamera lencséi körül a tok kissé kiemelkedik, hogy védelmet nyújtson a sérülésekkel szemben, de nem befolyásolja a fényképek és videók minőségét. A Njord 100% GRS MagSafe Case tok kompatibilis mind a kijelző, mind a kamera lencséjének védőüvegével.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

100%-ban újrahasznosított GRS műanyagból készült

Az Njord ismert arról, hogy környezetbarát módon állítja elő termékeit, és ez a Njord 100% GRS MagSafe Case tok esetében sincs másképp. A tok kizárólag 100%-ban újrahasznosított GRS műanyagból készül.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

Egyedi Apple iPhone tok

A tokot elsősorban a telefon védelmére tervezték, de semmiképpen sem korlátozhat az okostelefonod használatában. Az Njord 100% GRS MagSafe Case speciálisan tervezett gombokkal rendelkezik, amelyek teljes védelmet nyújtanak, és biztosítják a sima kattintást. Ugyanez vonatkozik az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max készülék akciógombjaira is.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok
Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

Njord 100% GRS MagSafe tok - tok minden iPhone-hoz

A gyártó úgy tervezte a Njord 100% GRS MagSafe tokot, hogy az összes új iPhone-hoz illeszkedjen, így akár iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro vagy 15 Pro Max készülékkel rendelkezel, biztosan megtalálod a megfelelő darabot. A Njord 100% GRS MagSafe Case kompatibilis a kijelzők és a telefon kameráira kapható védőfóliákkal.

Az iPhone 15 tok kompatibilis az iPhone 13 és 14 készülékkel.
Az iPhone 15 Plus tok kompatibilis az iPhone 14 Plus készülékkel.

Njord 100% GRS MagSafe iPhone tok

Divatos színekben kapható tok

A Njord 100% GRS MagSafe iPhone 15 Pro Max tok 4 stílusos kivitelben kapható - kék, rózsaszín, fekete és átlátszó.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 15 Pro Max

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Használat Mindennapi
Tok rugalmassága/keménysége Puha
Tömeg 38 g

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók MagSafe, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Átlátszó

Méret

Mélység 13,8 mm
Szélesség 81,5 mm
Magasság 164,7 mm

Modellsorozat

Kód:  NJORDa148
Termékszám:  NA54GR15
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20