Oldal frissítése

NIVONA Caferomatica 660

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVONA Caferomatica 660

A Nivona CafeRomatica 660 egy gyönyörű, egyszerű és sokoldalú automata kávéfőzőgép modern matt fekete kivitelben, krómozott kiegészítőkkel. Kifinomult funkcióinak és egyszerű kezelőszerveinek köszönhetően, a német minőséggel kombinálva, minőségi kávét élvezhetsz, akár egy kávézóban. Ideális megoldás otthonra és irodába egyaránt. A Nivona CafeRomatica A 660 kávéfőzővel nemcsak eszpresszó, hanem tejes különlegességek is könnyen elkészíthetők a cappuccinótól a latte macchiatóig. Ez a modell Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik és kényelmesen vezérelhető mobiltelefonon vagy tableten keresztül - csak töltsd le az ingyenes Nivona alkalmazást (Google Play és App Store). Kényelmesen üldögélhetsz a fotelben, miközben a kávéfőző finom kávét készít. 

A Nivona CafeRomatica 660 automata kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • 3 fokozatban állítható hőmérséklet és 5 fokozatban állítható kávéintenzitás
  • 14 cm-ig állítható magasságú kávékivezető nyílás
  • A víz- és kávéellátás automatikus ellenőrzése
  • Számos lehetőség az őrlési finomság beállítására
  • Kávéőrléshez kiváló minőségű és csendes, rozsdamentes acélból készült kúpos őrlő
  • A színes TFT kijelző megkönnyíti a gép használatát
  • Cappuccinator cappuccino tejhab készítéséhez
  • Extra nagy, 2,2 literes víztartály
  • Fedél az aroma megőrzéséhez
  • ECO üzemmód energiatakarékos funkcióval, 0 Wattos kapcsoló, tisztítás, vízkőmentesítés és öblítés egyetlen gombnyomással
  • Kivehető leforrázó egység az egyszerű és higiénikus tisztításhoz
  • Pohártartó melegítő funkcióval - passzív maradékhővel
  • Mobiltelefonos vezérlés (Bluetooth)
  • Aroma Balance rendszer 3 aromaprofillal
  • 7 elérhető ital, 6 előre meghatározott és 1 egyedileg beállítható recept
  • CLARIS frissvíz-szűrővel, tisztító tablettákkal, tejcsővel és adagolókanállal
  • Ajánlott adag kb. 15-20 csésze/nap

Automata kávéfőző Aroma Balance rendszerrel

Az új Aroma Balance rendszer elve az, hogy a kávéfőzés során egyedileg szabályozza az időt és a nyomást, amely egy előre meghatározott hullámban áthalad az őrölt kávén. A Nivona CafeRomatica 660 kávéfőző ezáltal garantálja az optimális extrakciót, amely három különböző kávéaromát eredményez. Mindezt egyfajta kávébab, valamint ugyanannyi kávé és víz felhasználásával. Az Aroma Balance technológiával ideális egyensúlyt és tökéletes ízt érhetsz el.

Elegendő kapacitás a víz és a kávébabok számára

A víztartály kapacitása 2,2 liter, ami több nagy csésze kávéhoz elegendő, így a víz utántöltésére nem lesz szükség olyan gyakran. A kávétartályba akár 250 gramm kávébab is belefér. A kávé hőmérsékletét három beállításban választhatod ki. Ha a készülék gazdaságos oldalát nézed a Nivona 660 automata kávéfőző ECO üzemmódot is kínál a gazdaságos energiafelhasználáshoz. Ez a modell hátsó kerekekkel felszerelve a könnyebb kezelés érdekében.

Nivona CafeRomatica 660 Aromatica rendszerrel

Az Aromatica rendszer, amelyet maga a Nivona szabadalmaztatott, garantálja a készülő kávé tökéletes, intenzív aromáját. Az edzett acélból készült CafeRomatica csendes kúpos őrlővel pontosan a saját ízlésed szerint őrölheted a kávészemeket. Az őrölt kávé ezután kimért adagban kerül egy kamrába, ahol a készülék forró vízzel tömöríti és pörköli meg. A 15 bar nyomásnak és a főzőkamra bővítésének köszönhetően a kávéval együtt örvénylő mozgásba kerül a víz, amely révén a finom aroma erősebb felszabadulása érhető el. A főzőkamra bővítése lehetővé teszi a rugókra szerelt fedél jelenlétét.

Praktikus önfelszívó tejhabosító

Ha a tejes italok szerelmese vagy, a Nivona CafeRomatica 660 kávéfőzővel az elkészítésük gyerekjáték lesz. Az önfelszívó tejhabosító csővel például könnyedén készíthetsz latte macchiatót, amely nemcsak gőzt, hanem forró vizet is termel. A tökéletes tejhab érdekében nem kell mást tenned, mint a tejtartályt a tömlő alá helyezni, a szívótömlőt a tartályba meríteni, és a készülék magától elkezdi a habosítást.

Automata kávéfőző könnyű tisztítással

Felejtsd el a készülék szétszedését és a még fáradságosabb tisztítást. A Nivona kávéfőző nemcsak automatikus programokkal rendelkezik a tisztításhoz, vízkőmentesítéshez és öblítéshez, de lehetővé teszi a főzőegység eltávolítását is, így nagyon könnyen kiöblítheted folyó víz alatt. A rendszeres karbantartás 100%-os tisztaságot biztosít, és megakadályozza a baktériumok vagy penész kialakulását.

TFT kijelző a könnyű kezelhetőségért

Annak érdekében, hogy a működtetés mindenki számára a lehető legegyszerűbb és legkönnyebben érthető legyen, a gyártó a Nivona CafeRomatica 660 kávéfőzőt digitális kijelzővel látta el, amely minden egyes folyamatról informálni fog az intuitív szimbólumok használatával. 


Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 455 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 2,2 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás, Smart
Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása
Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Tejadagolás módja Gőzfúvóka, Tejes megoldás nélkül
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Bluetooth

Méret & súly

Mélység 46 cm
Szélesség 24 cm
Magasság 34 cm
Tömeg 10 kg
Max. magasság a csésze számára 14 cm

Szín

Szín Fekete

Receptek

Tejes receptek Caffe latte, Cappuccino
Kód:  NIVCA066

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10