Oldal frissítése

NIVEA Urban Skin Detox 1 Minute Moisturise Mask 75 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Urban Skin Detox 1 Minute Moisturise Mask 75 ml

A tökéletes méregtelenítéshez csak 1 percet adjon a bőrének! NIVEA Urban Skin Detox mélytisztító A NIVEA Urban Skin Detox eltávolítja a káros külső hatások által okozott szennyeződéseket és intenzíven hidratálja . Zöld teát és hialuronsavat tartalmaz, ami nemcsak bársonyos puha, hanem természetes és egészséges megjelenésű lesz. A NIVEA Urban Skin Detox Deep tisztító maszk szép bőrrel segít.

NIVEA Urban Skin Detox arcmaszk 75 ml

  • A bőrmaszk tökéletesen méregteleníti és megtisztítja a bőrt
  • Eltávolítja a külső hatások által okozott összes szennyeződést
  • A maszk intenzíven hidratálja és erősíti a bőrt
  • A NIVEA Urban Skin Detox maszk mélyen tisztítja és méregteleníti a bőrt
  • A bőrt bársonyosan sima, fényesebb és természetesen egészséges megjelenéssel hagyja

Hatóanyagok:
Hialuronsav - intenzíven hidratálja a bőrt
Zöld tea - méregtelenítő hatásairól ismert

Használat:
Használjon ujjhegyeket, hogy kis mennyiségű maszkot alkalmazzon az arcod nedves bőrére. Masszázs a bőrbe forgó mozdulatokkal, az ajkak és a szem elkerülése. Alaposan öblítse le langyos vízzel 1 perc alatt. A maszk nem megkeményedik vagy áztatja, ami fényes, sima és egészséges bőrt eredményez.

Összetétel:
Aqua, glicerin, cetearil-izononanoát, izopropil-palmitát, Dimarchic-foszfát, gliceril-sztearát-citrát, dimetikon, hidrogénezett kókusz-gliceridek, metil-propandiol, butilénglikol, Butyrospermum parkii vaj, kapril / kaprikus triglicerid, cetil-alkohol, sztearil-alkohol, pantenol, nátrium-hialuronát, kamélia sinensis levélkivonat, glükozilrutin, izokercitrin, etil-hexil-glicerin, 1,2-hexándiol, karbomer, akrilát / C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, trinátrium-EDTA, nátrium-hidroxid, fenoxietanol, Linalool, benzil-alkohol, Geraniol Citronellol Citral BHT Parfum, CI 42090

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Problémás, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító, Tisztító
Kód:  PLK526
Termékszám:  4005900510761
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10