Oldal frissítése

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil SPF 20 200 ml

4,5 26 értékelés
Kiegészítők a termékhez

NIVEA SUN Protect & Bronze Oil SPF 20 200 ml

NIVEA Protect&Bronze OF20

Napolaj Protect & Bronze elősegíti a bőr barnulását, miközben védi a leégéstől. Természetes készítmény tartalmaz növényi kivonatokkal, amelyek elősegítik a a melanin termelődését, a rendszeres alkalmazás hozzájárul a bőr intenzívebb és hosszan tartó barnaságához. A termék tartalmaz UVA és UVB szűrők, és nem barnító összetevőket is. Kényeztesse magát hosszan tartó napbarnítottsággal!
Nivea évek óta egyet jelent a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint egyik a világ vezető kozmetikai cégeinek a Nivea állandó kapcsolatot ápol az ügyfeleivel, és egyedülálló és innovatív termékeket mutat be nekik. A márka az ügyfelek bizalmát élvezi szerte a világon!
Spray Oil Protect & Bronze könnyen alkalmazható, és nem hagy zsíros utóérzetet. Selymes és vízálló formula, amely védi a bőrt a vízben is. Hatékonyan segíti a csodálatos és intenzív barnaság elérését a bőr nélkül kiszáradása vagy sérülése nélkül. Olaj különösen hasznos azok számára, akik szeretnék, hogy a legrövidebb idő alatt le tudjanak barnulni. Ápolja magát természetes olajokkal,  az egészséges bőr és arany barnulásért! 
Hatóanyagai:OF 20 - megvédi a bőrt a napégéstől
Természetes hatóanyagok - a bőr gyors barnulásáért és hidratáltságáért


Bőr típusa:
Minden fajta bőr típusra.
alkalmazás:
Vigyen fel a testre egy egységes réteget, minden napozás előtt. 
kötet:
200 ml-es

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Tulajdonságok

Hatás Védő, Fényvédő

Védőfaktor

Védőfaktor 20 SPF

Termék típusa

Használható Napozáshoz
Termék típusa Olaj
Egyéb jellemzők Arcra, Testre

Ajánlott

Ajánlott Felnőtteknek
Kód:  KSPL1646
Termékszám:  4005900459763
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05