Oldal frissítése

NIVEA Pure Effect arctisztító krém 200 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Pure Effect arctisztító krém 200 ml

A NIVEA Visage Pure Effect egy kozmetikai termék, melyet az arcbőr tisztítására és a felesleges faggyúréteg eltávolítására terveztek. Ez a tisztító krém speciálisan a problémás bőr kezelésére szolgál. Hatékonyan segít megakadályozni a miteszerek, pattanások és aknék kialakulását. Tökéletesen tisztítja és kellemesen felfrissíti az arcbőrt. A termék megbízhatóan eltávolítja a zsírrétegeket és a szennyeződéseket a bőr kiszáradása nélkül. A bőr tökéletesen tiszta és készen áll a bőr krém felhordására.

A Nivea márkanév évek óta a minőséget, a finomságot és a stílusosságot jelenti. Mivel a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedülálló és innovatív termékeket kínál. Ez a márkanév ügyfelek millióinak bizalmát élvezi az egész világon!

A tisztító krém antibakteriális összetételű, magnólia kivonattal, teljesen alkoholmentes. A magnólia kivonat bőrápoláó hatású, megnyugtatja és frissíti az arcot. A termék mitesszer eltávolító hatású, nem zárja el a pórusokat, és gyengéd a bőrnek. A tisztító krém használata után a bőr tökéletesen tiszta, üde és gyönyörűen fényes lesz. Bőrét tökéletesen kezelheti, gond nélkül!


Hatóanyagai:
Magnólia kivonat a bőr kezelésére, megnyugtatja és revitalizálja azt
Bőr típus:
Problémás bőrre
Alkalmazás:
Alkalmazza vattapamaccsal, és dörzsölje a megtisztított arcára vagy nyakára. Hagyja ki a kényes területet a szem körül. Ne öblítse le.
Tipp:
A tökéletes eredmény érdekében használja a különböző Nivea Visage Pure Effect termékek széles skáláját.
Kiszerelés:
200 ml-es
Összetevők:
Víz, PEG-8, Glycerin, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, Magnolia offiinalis kérge kivonat, Glyceryl glükozid, Caprylyl glycol, Methylisothiazolinone, Alpha isomethyl ionone, Citronellol, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Limonén, benzil-szalicilát, butil-fenil-metilpropionát, linalool, Parfüm

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  KDR043
Termékszám:  9005800210216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20