Oldal frissítése

NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA MEN Feeling Game On Set 430 ml

A NIVEA MEN kozmetikai szett Black & White férfi izzadásgátló spray-t, Active Clean tusfürdőt arcra és testre, valamint arc- és testápolót krémet tartalmaz, és férfit boldoggá tesz, aki szeret gondoskodni magáról. A férfi kozmetikai termékek gyűjteménye biztosítja a bőr alapos mosását, táplálását és ápolását, az izzadásgátló pedig véd az izzadás ellen. Mivel a tusfürdő, az illatpermet és a krém egy gyönyörű dobozban kapható, a NIVEA MEN Box Deo Original remek ajándék.

A Nivea Men Feeling Game On kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • Ajándékkészlet férfiaknak minden bőrtípusra
  • A dobozban Black & White izzadásgátló spray, Active Clean arcra és testre való tusfürdőt, illetve univerzális krémet találsz
  • A kozmetikai készletben található termékek a bőr tisztítására, a szennyeződések eltávolítására, a bőr ápolására és táplálására, valamint az izzadás elleni védelemre szolgálnak
  • Tedd magadat vagy szeretteidet boldoggá a tökéletes Nivea Men férfiak számára fejlesztett kozmetikum szettel

Férfias illatú dezodor minden bőrtípusra

A NIVEA MEN Black & White Power Deodorant egy olyan kozmetikai termék, amely nagyon hosszú ideig megbízhatóan védi a férfiakat az izzadságszagtól. Ez az egyedülálló dezodor hosszan tartó védelmet nyújt az izzadás ellen, anélkül, hogy fehér foltok maradnának a sötét ruhákon, és sárga foltok jelennének meg a fehér ruhákon. A termék nem tartalmaz alkoholt és színezéket. Az élénkítő férfias illat végtelenül sokáig friss és energikus érzést hagy maga után! A NIVEA MEN Black & White a segítőd lesz, különösen akkor, amikor nagy szükséged van rá. Egyszerűen és gyorsan megvéd az izzadságszagtól, így egész nap tiszta és friss érzést biztosít. Kényeztesd magad a tisztaság kellemes érzésével 48 órán keresztül!

Men Active Clean aktív szénnel, amely megköti a szennyeződéseket és a felesleges faggyút

A Men Active Clean tusfürdő és fürdőgél természetes aktív szenet tartalmaz, amely képes felszívni a felesleges faggyút és egyéb szennyeződéseket, amelyek a nap folyamán felhalmozódtak a bőrön. A gél alaposan tisztítja és egyedülállóan hidratálja a bőrt. Férfiak számára készült, illata frissítő és egész napra energiát ad. Élvezd a maximális tisztaság és frissesség érzését! A tusfürdő speciális összetétele aktív szenet tartalmaz, amely mágnesként hat a szennyeződésekre. A saját súlyánál akár 200-szor több szennyeződést is felszív, és kiváló tisztító és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A termék gyengéd a bőrhöz, és nem szárítja ki azt. Ezüstös textúrája a vízben fehér, ápoló habbá alakul, amely gyengéden kényezteti a bőrt és tökéletesen tisztít. Kényeztesd magad egy olyan tusfürdővel, amely energiát ad!

Kifejezetten férfiak számára kifejlesztett univerzális krém

A NIVEA Men krém az első olyan univerzális krém, amelyet kifejezetten férfiak számára fejlesztettek ki. Alkalmas arcra, testre és kézre, alaposan hidratálja a bőrt, és közvetlenül a felvitel után kellemesen felfrissíti. Könnyű, nem ragadós állagú, amely felvitel után azonnal beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros maradványokat. A krém táplálja és puhítja a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és friss, férfias illatot hagy a bőrön. Használj olyan krémet, amely puhítja és hatékonyan ápolja a bőrt! A NIVEA MEN krém gél formulája gyorsan felszívódik, és az illata is remek. E-vitamint tartalmaz, amely megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól. Használj olyan krémet, amely kellemesen felfrissíti, és férfias illattal illatosítja a bőrödet.

A NIVEA-ban világszerte megbíznak a vásárlók.

A Nivea márka már régóta a minőség, a puha bőr és a stílus szinonimája. A világ egyik vezető kozmetikai vállalataként a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedi, innovatív termékeket kínál számukra.

A csomag tartalma:
Black & White izzadásgátló spray 150 ml
Active Clean tusfürdő arcra és testre 250 ml
Creme arc- és testápoló krém 30 ml

Összetétel

Nivea Men spray AP B&W Invisible Original 150ml, Nivea Men tusfürdő Active Clean, Nivea Men krém 30ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 430 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Kézkrém, Spray, Tusfürdő

Rendeltetés

Típus Férfi
Típus Bőrápolás, Bőrápolás
Kód:  VBAL8677
Termékszám:  9005800371931
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15