Oldal frissítése

NIVEA Men Elastic gél 2 x 150 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Men Elastic gél 2 x 150 ml

Mondj búcsút a ragacsos és természetellenes hajformálást nyújtó hajzseléknek. Válaszd a hajformázás területén forradalmi újdonságot jelentő hajformázót a vezető NIVEA MEN gyártótól, és adj hajadnak rugalmasságot és flexibilis rögzítést elnehezítés vagy ragacsosság nélkül. Hozz létre olyan frizurát, amely egész nap tökéletesnek hat, és újra és újra testreszabható. Az abszolút fixálást nyújtó formázó zselét  könnyű és kellemes textúra jellemzi, amely nagyon egyszerűvé teszi a felvitelt. Alkalmazd a száraz vagy nedves hajra, és ujjbegyeid segítségével dörzsöld be a legjobb eredmény érdekében. Ezután alakítsd ki a számodra ideális frizurát, és ne félj változtatni és átalakítani a komoly megjelenést laza, szabadidős stílusra. A készítmény továbbá egyszerűen kimosható, és nem hagy maradékot a hajban.

A Nivea Elastic Ultimate hajzselé legfőbb jellemzői

  • Extra erős rögzítést kínál
  • A Nivea Elastic Ultimate nem blokkolja a hajat, és könnyen kimosható
  • A frizura feszes és rugalmas marad
  • A hajzselé egész nap megőrzi a frizura formáját

Használat:
Vidd fel a megfelelő mennyiségű gélt a hajra, és formáld ujjaiddal.

Összetétel:
Aqua, Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, PVP, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Niacinamide, PEG-90 M, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Silica, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Limonene, Linalool, Parfum


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Hatás

Hatás Simító

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Rögzítés szöge

Tartás Extra erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  STL057s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05