Oldal frissítése

NIVEA Men Active Clean Shower Gel 250 ml

4,8 154 értékelés
Változat
Űrtartalom
250 ml 500 ml
1 690 Ft

NIVEA Men Active Clean Shower Gel 250 ml

A NIVEA Men Active Clean fürdőzselé természetes aktívszenet tartalmaz, amely felszívja a felesleges faggyút és más szennyeződéseket, amelyek a nap folyamán a bőrre kerülnek. A gél alaposan megtisztítja a bőrt és egyedülálló módon hidratálja azt. Férfiak számára készült, frissítő illatot és egész napos energiát kölcsönöz. Élvezze a maximális tisztaságot és a frissesség érzését!
A Nivea márkanév évek óta a minőséget, a finomságot és a stílusosságot jelenti. Mivel a világ egyik vezető kozmetikai vállalata, a Nivea állandó kapcsolatban áll ügyfeleivel, és egyedülálló és innovatív termékeket kínál. Ez a márkanév ügyfelek millióinak bizalmát élvezi az egész világon!
A tusfürdő speciális összetétele aktív szén, amely piszok mágnesként hat. A saját súlyához képest akár 200-szor több szennyeződést is felszív, továbbá kiváló tisztító- és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. A készítmény szelíden bánik a bőrrel, és nem szárítja ki. Az ezüstszínű textúra vízben fehér bőrápoló habbá változik, amely finoman ellazítja a bőrt és tökéletesen megtisztítja azt. Kényeztesse magát egy olyan tusolózselével, amely energiát ad!
Hatóanyagai:
Természetes aktív szén - megköti a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, ezáltal tisztítja és fertőtleníti a bőrt.
Bőr típus:
Minden típusú bőrre, férfiaknak.
Alkalmazás:
Alkalmazza nedves bőrön, haboztassa fel és alaposan öblítse le mosdás után. Szembe ne kerüljön.
Kiszerelés:
250 ml-es



Összetétel

Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decil-glükozid, Szénpor, Glicerin, Glycol distearate, Citric acid, Sodium chloride, Laureth-4, Cellulóz, Cellulose gum, Tocopherol, Nátrium benzoát, Benzoesav, Linalool, Limonene, Parfum


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa 3in1

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Frissítő

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  KSPL1657
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800243283
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05