Oldal frissítése

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity-Reshape Serum 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity-Reshape Serum 30 ml

A jól ismert NIVEA márka HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY kétfázisú olaj-elixíre tökéletesen táplálja a bőrt. Az ujjáalakító szérum lelassítja a melanin termelést a bőrsejtekben, ennek eredményeként csökkennek a pigmentfoltok, és a bőr tónusa egységes lesz.A pigmentfoltok csökkennek és a bőr tökéletesen táplált és hidratált lesz.

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler átalakító szérum legfőbb jellemzői

  • A NIVEA olaj elixír tökéletes bőrápolást és hidratálást biztosít
  • A szérum lassítja a melanin termelést a bőrsejtekben
  • Csökkenti a pigmentfoltokat és egységesíti a bőr tónusát
  • Könnyű felvitel, gyors felszívódás és kellemes illat
  • Újjáépítő és lifting hatás
  • Látható eredmények a Nivea Hyaluron Cellular Filler használatával már 4 hét után
  • Kézre is használható

Használata:
Jól rázd fel a flakont. Naponta 2-3 cseppet vigyél fel az arc, nyak és dekoltázs megtisztított bőrére. Kerüld a szem területét. Masszírozd be a szérumot enyhe körkörös mozdulatokkal. Ne nyomd túl erősen az ujjaid és ne nyújtsd túlságosan a bőrt. Adj néhány csepp olaj-elixirt nappali krémedhez, hogy még intenzívebb lifting hatást érhess el. Reggel használj fényvédő hatású krémet.

Összetevők:
Water, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Chondrus Crispus Extract, Carbomer, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Tápláló
Kód:  PLK592
Termékszám:  4005900599407
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10