Oldal frissítése

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity-Reshape Oil 30 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity-Reshape Oil 30 ml

Bőröd tökéletes táplálásáról gondoskodik a kétfázisú olaj-elixír, a HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY a jól ismert NIVEA márkától. Az egyedi kétfázisú készítmény olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek aktiválják a bőr sejteit a saját hialuronsav, kollagén és elasztin termelésére. A tápláló elixír azonnal felszívódik, csökkenti a ráncokat és intenzív hidratálást valamint mély táplálást biztosít a bőrnek. Mindez a bőrt gyönyörűen rugalmassá és frissé teszi.

A NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY kétfázisú olaj-elixír legfőbb jellemzői

  • A NIVEA olaj elixír tökéletes bőrápolást és hidratálást biztosít
  • Egyedi kétfázisú formula a feszesebb és az újjászületett bőrért
  • Aktiválja a bőrt saját hialuronsav, kollagén és elasztin előállítására
  • A HYALURON CELLULAR FILLER + ELASTICITY  csökkenti a ráncokat

Használata:
Rázd fel alaposan az üvegcsét. Naponta 2-3 cseppet vigyél fel az arc, nyak és dekoltázs megtisztított bőrére. Kerüld a szem területét. Masszírozd be a terméket a bőrbe enyhe körkörös mozdulatokkal. Ne nyomd túl erősen az ujjaid és ne nyújtsd a bőrt. Adj néhány csepp olaj-elixirt nappali krémedhez a intenzívebben lifting hatás érdekében.

Összetétel:
Glycerin, Octyldodecanol, Cetearyl Isononanoate, Water, Ethylhexyl Stearate, Simmondsia Chinensis Oil, Sodium Hyaluronate, Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Benzethonium Chloride, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 16035


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  PLK591
Termékszám:  4005900590992
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10