Oldal frissítése

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF30 Day Cream 50 ml

4,4 10 értékelés
5 790 Ft

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF30 Day Cream 50 ml

A NIVEA Cellular Anti-Age SPF30 nappali arckrémet a ráncok csökkentésére és a bőr feszesítésére fejlesztették. Alapja a hialuronsav, a magnólia kivonat és a kreatin. E kombináció eredményeként az arc kontúrja határozottabbá válik, a ráncok elsimulnak, a sejtek megújulnak. Tartalmaz még UVA és UVB szűrőket, melyek megvédik a bőrt  pigmentfoltok keletkezésétől. Tápláld bőrödet bőségesen ezzel a krémmel és nyerd meg a harcot a ráncok ellen!

Fontosabb jellemzők

  • Nappali arckrém csökkenti a ráncokat
  • Minden bőrtípusra
  • Hialuronsav vízmegkötő képességgel
  • Magnólia extraktum és kreatin
  • UVA és UVB szűrők

Alkalmazás: az előre megtisztított bőrre keveset kenj föl. Gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozd be, ezzel elősegítve felszívódását.


Összetétel

Aqua, Glicerin, C12-15 alkyl benzoate, Methylpropanediol, Bisz-etilhexiloxi-oxi-fenol-metoxi-feniltriazin, Butyl methoxydibenzoylmethane, Butilénglikol-dikaprilát/dikaprát, Glyceryl stearate, Dibutil-adipát, Fenilbenzimidazol-szulfonsav, Behenil-alkohol, Etilhexiltriazon, Cetearyl alcohol, Folsav, Nátrium-hialuronát, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Magnolia officinalis kéregkivonat, Nátrium-sztearoil-glutamát, Ethylhexylglycerin, 1,2-hexándiol, Xanthan gum, Tápióka keményítő, Trisodium EDTA, Sodium hydroxide, Sodium chloride, Sodium sulfate, Phenoxyethanol, Parfum, CI 16035, CI 42090


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Ránctalanító, Fényvédős

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Hialuronsavas, Természetes olaj tartalmú
Kód:  PLK305
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4005900954763
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15