Oldal frissítése

NIVEA Face Cellular Expert Filler Set 130 ml

15 990 Ft

NIVEA Face Cellular Expert Filler Set 130 ml

Észrevetted az első ráncokat a bőrödön? Vagy időben meg akarod akadályozni, hogy kialakuljanak? A NIVEA Cellular Expert Filler termékcsaládot az öregedő bőrre fejlesztették ki, amely már egy kis extra ápolást igényel. Az ideális felszívódást kétféle hialuronsav biztosítja, és ezen kívül folsavat is tartalmaz. Ennek köszönhetően a bőr megújul, a ráncok csökkennek és a kontúrok élesebbek lesznek. Ez a szett egy nappali és egy éjszakai krémet, valamint a NIVEA Cellular Expert Filler intenzív szérumot tartalmazza. Rendszeres használatával az eredmények már 4 hét alatt láthatóak.

NIVEA Face Cellular Expert Filler készlet 130 ml

A NIVEA Face Cellular Expert Filler Set kozmetikai készlet főbb jellemzői, 130 ml

  • Alap kozmetikai készlet minden magával törődő nő számára
  • A NIVEA Cellular Expert Filler ápolószer dupla hialuronsavat és folsavat tartalmaz
  • Rendszeres használata biztosítja a ráncok kisimítását, rugalmasabb és egészségesebb bőrt eredményez, valamint ragyogást nyújt
  • A készlet éjszakai és nappali krémet, NIVEA Cellular Expert Filler intenzív szérumot tartalmaz
  • Ajándéknak is ideális

Hatékony ápolás az érett bőr számára

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age Skin Cream SPF15 kozmetikai termék, amely egyedülálló fiatalító ápolást, táplálást és feszességet biztosít bőrének a nap folyamán. A krém kellemes textúrájú, jól felvihető és könnyen beszívódik. A termék helyreállítja, kisimítja, hidratálja a bőrt és intenzív feszesítő hatással bír. Alkalmas 40 év feletti nők érett bőrének minden típusára. Regenerálja, megerősítí, puhává és láthatóan fiatalabbá teszi a bőrt.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age SPF15 nappali arckrém

Hihetetlenül gyors eredmények

Mikro és makro hialuronsav és folsav: ez a csodálatos hármas garantáltan kisimítja a bőrt. A NIVEA Face Cellular Expert Filler krém már 24 órán belül látható eredményt biztosít.

Hyaluron Cellular Filler éjszakai krém

Egy elixír a bőrödnek

Gyakran hámlik és könnyen kiszárad a börőd? Akkor kétségtelenül elégedett leszel a NIVEA Face Cellular Expert Filler szérum hidratáló funkciójával. 20%-os tisztaságú mikro hialuronsav koncentrátummal és HYDRA elixírrel dúsított. A szérumnak köszönhetően a bőröd lehető legtápláltabb lesz és rugalmassá válik.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Anti-Age szérum

Készlet tartalma:
Bőrápoló nappali krém, 50 ml
Éjszakai krém, 50 ml
Arcszérum, 30 ml

Összetétel

Nappali krém - AQUA, GLICERIN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE SE, KOKOGLICERIDEK, C12-15 ALKYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FENILBENZIMIDAZOL-SZULFONSAV, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, GLYCERYL STEARATE, FOLINSAV, SODIUM HYALURONATE, CREATINE, 1-METILHIDANTOIN-2-IMID, MAGNOLIA OFFICINALIS KÉREGKIVONAT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, TRISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, CI 16035, CI 42090.

Éjszakai krém - Víz, Glycerin, Cetearyl alcohol, Etilhexil-kokozát, Methylpropanediol, Kapril / kaprina triglicerid, Hidrogénezett kókuszgliceridek, Butyrospermum parkii butter, Glicerin-sztearát-citrát, Panthenol, Macadémia ternifolia magolaj, Polimetilszilszeszkioxán, Magnolia officinalis kéregkivonat, Kreatin, 1-metilhidantoin-2-imid, Nátrium-hialuronát, Dimethicone, Nátrium-karbomer, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Geraniol, Alfa-izometil-ionon, Parfüm.


Szérum - Aqua, Glycerin, Alcohol denat., PEG-40 hydrogenated castor oil, Nátrium-hialuronát, Aloe barbadensis levéllé por, Kókuszgliceridek, 1,2-hexándiol, Xanthan gum, Phenoxyethanol, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl alcohol, Parfüm.

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Arcszérum, Testápoló krém

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
Kód:  KSPL4260s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KSPL4260s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15