Oldal frissítése

NIVEA Dry Shampoo Dark Tones 200 ml

4,7 15 értékelés
2 890 Ft

NIVEA Dry Shampoo Dark Tones 200 ml

Nincs időd megmosni a hajad, de szeretnél jól kinézni? Akkor próbáld ki a  NIVEA Dry Shampoo Dark Tones száraz sampont, amely néhány perc alatt felfrissíti a frizurát. Az eredmény pont olyan lesz, mintha megmostad volna a hajad. Ráadásul ez a megbízható termék volument és frissességet biztosít a hajadnak. A gyengéd formula nem irritálja a fejbőrt és nagyon kellemes illatú. A NIVEA Dry Shampoo megbízható segítség, amit nagyon gyorsan meg fogsz szeretni. Ideális sötétebb hajszínhez.

A NIVEA Dry Shampoo Dark Tones szárazsampon legfontosabb jellemzői

  • Friss és gyönyörű hajat biztosít
  • Hosszú ideig tartó hajmosás nélkül, néhány perc alatt hatékony eredményt ér el
  • Nem irritálja a fejbőrt
  • Dúsítja a hajat
  • Ideális sötétebb hajszínhez
        

Fontos információ:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. A tartály nyomás alatt van: felmelegedhet. Védd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Ne permetezzed nyílt lángba vagy más gyújtóforrásba. A flakont használat után sem szabad átszúrni vagy elégetni. Óvd a napfénytől. Ne ted ki 50°C/122°F feletti hőmérsékletnek. Tartsd távol a gyermekektől. Csak a rendeltetésszerű használathoz használd. Ne permetezzed a szemedbe. Kerüld a hosszantartó alkalmazást és a közvetlen belégzést.

Összetétel

Butane, Isobutane, Propane, Oryza sativa keményítő, Alcohol denat., Polikvaternium-11, Cetrimonium-klorid, Linalool, Alfa-izometil-ionon, Geraniol, Limonene, Kumarin, Benzyl alcohol, Parfum, CI77491, CI77492, CI77499


Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Száraz

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  VLS969
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  9005800301556
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20