Oldal frissítése

NIVEA Cellular Luminous Set 70 ml

17 790 Ft

NIVEA Cellular Luminous Set 70 ml

Észrevetted az első ráncokat és pigmentfoltokat a bőrödön? Vagy időben meg akarod akadályozni, hogy kialakuljanak? A NIVEA Cellular Luminous bőrápoló termékcsaládot a kis különleges ápolást igénylő bőrre fejlesztették ki. Tele van hialuronsavval, és a szabadalmaztatott Luminous630 technológiával tették hatásosabbá. Ezzel a technológiával csökkenthetők a pigmentfoltok és a szem alatti sötét karikák. A készlet NIVEA Cellular Luminous krémet és intenzív szérumot tartalmaz.

NIVEA Cellular Luminous Set 70 ml

A NIVEA Cellular Luminous Set, 70 ml kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • Alap kozmetikai készlet minden magával törődő nő számára
  • A NIVEA Cellular Luminous tele van hialuronsavval
  • Szabadalmaztatott Luminous630 technológia a pigmentfoltok ellen
  • Rendszeres használata biztosítja a ráncok kisimítását és a pigmentfoltok csökkenését
  • A készlet NIVEA Cellular Luminous krémet és könnyű szérumot tartalmaz
  • Ajándéknak is ideális

NIVEA Cellular Luminous 630 szérum

A NIVEA Cellular Luminous bőrápoló szérum a szabadalmaztatott Luminous630 technológia révén sejtszinten működik, és nagyon hatékonyan képes csökkenteni a pigmentfoltokat és a szem alatti karikákat. Kiegyensúlyozza a bőr melanintermelését, hidratálja és mélyen táplálja a bőrt. A dupla adag hialuronsav kiegyenlíti a ráncokat és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek. Az eredmények már két hét után láthatóak!

NIVEA Cellular Luminous 630 anti-pigmentfoltok 30 ml

NIVEA Cellular Luminous nappali krém

E-vitamin, nagy adag hialuronsav, Luminous630 technológia - a NIVEA Cellular Luminous light nappali krém ezt mind magában rejti. Kisimítja a ráncokat, csökkenti a pigmentfoltokat és az SPF 50-nek köszönhetően véd a veszélyes UVA és UVB sugárzás ellen is.

NIVEA Cellular Luminous Antispot Nappali Fluid SPF50 40 ml

Készlet tartalma:
Arcszérum 30 ml
Arckrém 40 ml

Összetétel

NIVEA Cellular Luminous Antispot Nappali Fluid - Aqua, Homosalate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl salicylate, Etilhexiltriazon, Butilénglikol-dikaprilát/dikaprát, Alcohol denat., Bisz-etilhexiloxi-oxi-fenol-metoxi-feniltriazin, Dimethicone, Silica, Fenilbenzimidazol-szulfonsav, Tápióka keményítő, Cetearyl alcohol, Behenil-alkohol, Methylpropanediol, Glycerin, Izobutilamido tiazolil-rezorcinol, Nátrium-hialuronát, Tocopheryl acetate, Nátrium-sztearoil-glutamát, Ethylhexylglycerin, Xanthan gum, Sodium chloride, Carbomer, Sodium sulfate, Trisodium EDTA, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát keresztpolimer, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 16035.

NIVEA Cellular Luminous 630 - Aqua, Glycerin, Kapril / kaprina triglicerid, Kókuszgliceridek, Methylpropanediol, Glyceryl stearate, Cetearyl alcohol, Distarch-foszfát, Tápióka keményítő, Butyrospermum parkii butter, Cetyl palmitate, Squalane, Izobutilamido tiazolil-rezorcinol, Glycine soja csíra kivonat, Nátrium-hialuronát, Nátrium-sztearoil-glutamát, Ethylhexylglycerin, Xanthan gum, Trisodium EDTA, Sodium chloride, Phenoxyethanol, Parfüm.



Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Arcszérum, Testápoló krém

Űrtartalom

Űrtartalom 70 ml
Kód:  KSPL853s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KSPL853s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10