Oldal frissítése

NIVEA BABY Fresh & Pure 6x 63db

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA BABY Fresh & Pure 6x 63db

A NIVEA BABY Fresh & Pure nedves törlőkendők speciális higiéniai segédeszközök az anyák és apák számára a csecsemők tisztaságának megtartásához. A NIVEA BABY Fresh & Pure kendő a baba kényes bőrének tisztítására szolgál. Vízbázisú, így könnyen eltávolíthatod vele a szennyeződéseket a babáról. Ezen kívül aloe verat tartalmaz, amely lágy és kellemes illatú. A NIVEA BABY kendők útközben, vagy ahol nincs víz, különösen jó szolgálatot tesznek.

A NIVEA BABY Fresh & Pure 6 × 63 db-os nedves törlőkendő főbb jellemzői

  • Anyaga vízbázisú, így jól tisztít
  • Aloe vera kivonatot tartalmaz a bőr puhaságáért
  • A NIVEA BABY Fresh & Pure kendő hipoallergén
  • Egyedi Clean & Soft rendszer
  • Az érzékeny baba bőrre kifejlesztve
  • Nem tartalmaz alkoholt, szappant, parabént és mesterséges olajokat
  • Gazdaságos, 6 × 63 darabos kiszerelés

Clean & Soft rendszer

A kendő speciális Clean & Soft rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja, hogy a természetes pamuttal dúsított finom mikroszivacsos szerkezet a lehető legpuhább és leggyengédebb legyen a gyermekek bőrével. A gyermekek fenekén lévő bőr nap mint nap stressznek van kitéve, és gyakran borítják kiütések. Ez a kendő nagyon finoman és biztonságosan tisztítja a bőrt szappan, alkohol és mesterséges színezékek nélkül. Dermatológusokkal és gyermekorvosokkal együttműködve fejlesztették ki, hogy megfeleljen a gyermeki bőr legszigorúbb követelményeinek. A tisztítókendőket dermatológiailag és klinikailag teszteltek és jóváhagyottak. Kezeld a legkissebbeket finom gondoskodással, és őrizd meg érzékeny bőrük egészségét. 

Összetétel:
Víz, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, butilén-glikol, Aloe Barbadensis levél kivonat, kálium-szorbát, citromsav, metil-izotiazolinon, parfüm.


Paraméterek

Darabszám

Darabszám 378 db

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Hipoallergén, Növényi kivonatokkal

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)
Kód:  UBR058
Termékszám:  4005900474377
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10