Oldal frissítése

Nintendo Wii U - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nintendo Wii U - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

A The Legend of Zelda egy izgalmas kaladjáték a Nintendotól, ami a Wii U platformon is határtalan szórakozást hoz majd. A sorozatnak ez immár a 19. darabja, és egyben az első, amely HD grafikával, és egy felfedezésre váró nyílt világgal rendelkezik. Győzd le az utadban álló akadályokat, és teljesítsd be a küldetésed azzal, hogy megmented a világot. 


Lélegzetelállító grafika

A Legend of Zelda Wii U változata eddig elképzelhetetlen külső és belső megjelenéssel rukkolt elő, ezzel egy csodálatos világot teremtve. Készen állsz egy igazán mesébe illő világra, amelyből biztosan nem akarsz majd kiszakadni? 

Lélegzetelállító grafikus feldolgozó
 

Megbízható társ

A kalandos utat nem egyedül kell majd megtenned - hű társad lesz Epona, a csodálatos paripa, akinek segítségével sokkal gyorsabban juthatsz túl a kemény megpróbáltatásokon, miközben a nyeregben ülve akár halálos nyílzáport szórhatsz az ellenségre. A The Legends of Zelda univerzuma az eddigi egyik legnagyobb, de a nyílt világ óriási távolságait sokkal könnyebb lesz majd lóhátod megtenni.

Megbízható paripa melletted
 

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU084
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20