Oldal frissítése

Nintendo Wii U konzolhoz - Donkey Kong Country: Tropical Freeze Select

4,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nintendo Wii U konzolhoz - Donkey Kong Country: Tropical Freeze Select

 

Donkey Kong nem csak egy egyszerű majom, hanem egy dühöngő harci gépezet, akinek, ezúttal az északi sarkon kell számtalan akadályt leküzdenie. A hideg éghajlat pedig nem a legrosszabb, ami a bundáját érintheti. Banán diétája rossz hír az ellenségei számára, akik kíváncsi pingvinek és bosszantó vikingek közül kerülnek ki. A Retro Studos fejlesztői számos olyan elemet rejtettek el a játékban, amely a sorozatot frissen, és népszerűen tartja. A sok érdekes szint csupa észt, és mozgékonyságot igénylő, az ujjaidat is próbára tevő kihívást rejt. Nem kétséges, hogy a platform játékok műfajának egyik legendás darabjává válik.

A játékosok várakozással tekinthetnek az új érdekes és kihívást jelentő szintekre, melyek a Nintendo humor védjegyei. Az erős majom életben tartása nagyon nehéz lesz, igazi kihívás lesz a klasszikus platformjátékok minden rajongójának. A játékmenet során több különböző karaktert is irányíthatunk. Teszteled a képességeidet, és irányítsd Diddy Kong-t, Dixie Kongot. Talán még Cranky Kong is az irányított karakterek között lesz. Ez a játék egyértelműen jó választás minden Wii U tulajdonos számára.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU062
Termékszám:  45496332709
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10