Oldal frissítése

Nintendo Switch Lite - Yellow + Super Mario 3D World

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nintendo Switch Lite - Yellow + Super Mario 3D World


Nintendo Switch Lite - a legjobb játék kézikonzolos módban

A japán játékóriás, a Nintendo meghallotta a játékosok a világ minden tájáról érkező hívó szavát, és most egy vadonatúj kézi konzolt dob a piacra. A Nintendo Switch Lite a sikeres Nintendo Switch kistestvére. Lehetővé teszi, hogy pontosan ugyanazokat a játékokat játszd, de már nem támogatja a TV-hez történő csatlakozást, és nincs levehető oldalsó joystick sem.


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Kompakt méretek

A Nintendo Switch Lite könnyen illeszkedik a zsebedbe. Méretei csupán 208 × 91 × 14 mm, tömege pedig 297 gramm.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Beépített játékvezérlő

A Nintendo Switch Lite beépített vezérlőkkel rendelkezik a kijelző oldalán. A bal oldali klasszikus d-pad jelenlétét pedig biztosan értékelni fogod.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Kompatibilis játékok

Ezen az új eszközön az egyre növekvő Nintendo Switch könyvtárban található összes játékkal játszhatsz. A kiválasztott játékokat azonban külön értékesített joyconok segítségével vezérelheted.


Nintendo eShop

A játékok digitális változatai megvásárolhatók a Nintendo eShopban Nintendo Switch konzolodon vagy a Nintendo hivatalos weboldalán.

Album

Készíts és ments el képernyőképeket a Capture gomb megnyomásával. A képeket megnézegetheted, szöveget adhatsz hozzájuk, és alkotásaid megoszthatod a közösségi médián.

Hírek és értesítések

Az ingyenes Nintendo-fiók létrehozását követően rendszeres frissítéseket fogsz kapni a közeljövőben megjelenő játékokról és a különleges Nintendo eseményekről, hírekről és sok másról.



Szülői felügyelet

Győződj meg róla, hogy családod biztonságosan szórakozik - csak állítsd be a szülői felügyeletet, és ellenőrizd, hogy a többi felhasználó hogyan használja Nintendo Switch Lite készüléked. Ingyenes mobilalkalmazást is letölthetsz, amely még több lehetőséget kínál, hogy okostelefonod kényelméből módosítsd a szülői felügyelet beállításait.



5,5"-os IPS kijelző

Hardver oldalról tekintve a Nintendo Switch Lite megegyezik a klasszikus Switch kialakításával. Ennek következtében 4 GB RAM-mal és 32 GB-os flash memóriával rendelkező NVIDIA Tegra X1 chip-et kínál. Természetesen a készüléken slot is megtalálható microSD kártyához, valamint nyílás játékkazetta számára. A különbség azonban az 5,5 hüvelykes átmérőjű érintőképernyő, 1280 x 720 pixel felbontás mellett.


Nintendo Switch Lite

Akkumulátor üzemidő

Az akkumulátor akár hét órás üzemidőt is nyújthat, de a lemerülés ideje természetesen az aktuális konzolterhelés függvényében változhat. A kihívást jelentő játékok esetében az üzemidő körülbelül három órára csökken.

Nintendo Switch Lite

Játékmemória

A rendszer 32 GB belső memóriával rendelkezik, amely a konzol részét képezi. A felhasználók microSDHC vagy microSDXC memóriakártyák segítségével könnyen bővíthetik a tárhelyet.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 20,8 cm
Magasság 9,11 cm
Mélység 1,39 cm
Tömeg 275 g

Platform

Platform Nintendo Switch

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack, USB-C

Kapacitás

Tárhely mérete 32 GB
Tárhely típusa HDD

Tulajdonságok

Konzoltípus Kézi

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, Játék (dobozos), Töltőadapter
Játékok/licencek a csomagban Super Mario 3D World + Bowsers Fury
Csomagolás fajtája Yellow + Super Mario 3D World

Szín

Szín Sárga

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 3 570 mAh

Kijelző

Kijelző felbontása 1280 × 720
Kijelző mérete 5,5 "
Kód:  NXHWL002b
Termékszám:  045496452681
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05