Oldal frissítése

Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway

4,5 7 értékelés
Szuper ár
269 990 Ft

Ninebot Kickscooter MAXG30LE II by Segway

Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway elektromos roller

Az új Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway roller mindent kínál, amire szükséged lehet. A kellően nagy akkumulátora és erős motorja lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 40 km-t is megtegyen, a választott vezetési módtól függően. Sport üzemmódban a roller akár 25 km/h sebességre is képes. Teljesítményének köszönhetően a 20%-os emelkedőkkel is megbirkózik. Az alacsony súlypont és a 10"-os, többrétegű, tömlő nélküli gumiabroncsok kényelmes és biztonságos utazást biztosítanak. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway elektromos roller megállításához egy elsődobfékésegy E-ABS elektronikus fék áll rendelkezésre a hátsó keréken. A Bluetooth-kapcsolattal az okostelefonodon lévő alkalmazáson keresztül csatlakozhatsz a rollerhez. A kormány között egy világos és könnyen leolvasható LED-kijelző található, ahol minden valós idejű információt láthatsz.

Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway - Professzionális kidolgozású elektromos roller

Kétségtelen, hogy értékelni fogod a Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway könnyű és könnyen összecsukható kialakítását. Könnyedén magaddal viheted a tömegközlekedési eszközökön, tárolhatod az autó csomagtartójában, vagy kényelmesen hordozhatod a kezedben. A Segway által gyártott Ninebot Kickscooter MAX G30LE II új, tartósabb vázszerkezettel rendelkezik, amely az elektromos rollernek erőt és merevséget biztosít. A roller alacsony súlypontja stabilitást és biztonságérzetet nyújt vezetés közben.

A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway jól látható kijelzővel rendelkezik

A Segway Ninebot Kickscooter MAX G30LE II elektromos roller elegáns kialakítással és világos, átlátható LED-kijelzővel büszkélkedhet a kormányon. Nemcsak az aktuális sebességet mutatja valós időben, hanem az energiaellátási módot és az akkumulátor töltöttségi szintjét is. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway Bluetooth technológiával rendelkezik, így a Segway-Ninebot alkalmazással könnyedén párosíthatod az okostelefonoddal. Kattints duplán a Ninebot Kickscooter elektromos roller kijelzőjére, hogy válts a vezetési módok között:

  • Eco - használd ezt az üzemmódot a roller maximális hatótávolságának eléréséhez
  • Drive - a sebesség és a hatótávolság egyensúlyban van, hogy eljuss oda, ahová kell, miközben minőségi utazásban lehet részed
  • Sport - használd ki a roller maximális sebességét, amely 25 km/h (kisebb hatótávolság)
  • Pedestrian - az úgynevezett gyalogos üzemmód, ha csak sétálni szeretnél a roller mellett, használd ezt az üzemmódot (alacsony sebesség)

Nagy teljesítményű motor

A roller motorjának teljesítménye 350 W, így akár 25 km/h sebességgel is lehet vele közlekedni. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway 20%-os emelkedőkkel is megbirkózik. Az elektromos roller maximális hatótávolsága 40 km, a választott vezetési módtól függően.

A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway minőségi világítással van felszerelve

Rollerezés közben nemcsak az a fontos, hogy lássunk, hanem az is, hogy lássanak. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway 2,5 W teljesítményű, nem vakító LED-es fényszóróval rendelkezik. A fék- és hátsó lámpák szintén szériafelszereltséghez tartoznak.

Kiváló minőségű tömlő nélküli gumiabroncsok és alacsony súlypont

A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway 10 hüvelykes tömlő nélküli gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyek speciális gélréteggel rendelkeznek a kényelmes és biztonságos utazás érdekében. Ezek a gumiabroncsok minimálisra csökkentik a defektek kockázatát. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway elektromos roller akkumulátora a lábtartóban található, ami alacsony súlypontot és ezáltal jó stabilitást biztosít a rollernek.

A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway a lábtartóban lévő porton keresztül tölthető fel

A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway töltőportja könnyen hozzáférhető, mivel a lábtartón található. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway akkumulátorának kapacitása 367 Wh (10,2 Ah), és körülbelül 6,5 órát vesz igénybe a teljes feltöltés. A BMS rendszer védi az elektromos roller akkumulátorát a túltöltés, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen.

Az elektromos roller egy rekuperációs rendszert használ

A regeneratív fékezésnek köszönhetően a Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway mozgási energiája fékezéskor elektromos energiává alakul. A roller hatótávolsága így folyamatosan bővül. Az így előállított energiát a beépített akkumulátor tárolja. A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway fékrendszere két független részből áll - az első dobfékből és a hátsó keréken lévő E-ABS elektronikus fékből. Ez teszi lehetővé, hogy szükség esetén biztonságosabban és gyorsabban képes legyél megállni.

Az alkalmazással tökéletes áttekintést kapsz

A Ninebot Kickscooter MAX G30LE II by Segway Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így könnyen összekapcsolhatod a telefonoddal és a Segway-Ninebot alkalmazással. Ez utóbbi ingyenesen elérhető mind az Android, mind az iOS készülékekhez. Az alkalmazásban minden információ elérhető lesz a rolleredről. Például mindig tudni fogod, hogy van-e elég töltés az akkumulátorodban a következő útra. Az alkalmazás a firmware frissítésére is szolgál a maximális funkcionalitás biztosítása érdekében.

Paraméterek

Felhasználó

Ajánlott Felnőtteknek
Ajánlott ettől a kortól 14 éves kortól
Ajánlott magasság 170 cm
Bringás max. magassága 200 cm
Bringás min. magassága 130 cm

Konstrukció

Teherbírás 100 kg
Tömeg 17,5 kg
Váz anyaga Alumínium
Markolat Gumi
Roller hossza 111 cm
Kormány minimális magassága 114 cm
Kormány maximális magassága 114 cm
Taposólemez szélessége 17 cm
Taposólemez hossza 42 cm
Taposólemez magassága 15 cm

Tulajdonságok

Típus Városi
További tulajdonságok Összecsukható, Kitámasztó, Kijelző, Energia-visszanyerés (KERS), E-ABS, Alkalmazás, Csúszásgátló platform
Fékrendszer Dobfék
Szín Szürke
Védelmi fokozat IPX5
Megvilágítás Első világítás, Hátsó világítás

Kerekek

Első kerék átmérője 254 mm (10 ")
Hátsó kerék átmérője 254 mm (10 ")
Kerekek anyaga Gumi
Fej felépítése Menet nélküli

Meghajtás

Teljesítmény 350 W
Maximális sebesség 25 km/h
Maximális emelkedés 20 %

Akkumulátor

Megtehető távolság 40 km
Akkumulátor kapacitás 10,2 Ah
Akkumulátor típusa Lítium-ionos
Akkumulátor feszültség 36 V

Kompatibilis operációs rendszer

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia

Kerék átmérője

Kerék átmérője 10 "
Kód:  NINE49
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  8719325845075
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10