Oldal frissítése

Nine Eagles Galaxy Visitor 3 RTF

Kiegészítők a termékhez

Nine Eagles Galaxy Visitor 3 RTF

A Nine Eagles Galaxy 3 RTF quadcopter kiváló repülési jellemzőkkel rendelkezik. A magas minőségű felixibilis műanyag kivitelezés gondoskodik a modell sérülés elleni védelméről és megadja annak ikonikus kinézetét is. A szigorú minőség-ellenőrzésnek köszönhetően a modell nagyon stabil, ami a kiváló minőségű videofelvételek és fényképek készítésének szükséges feltétele. Ugyanakkor, a giroszkóp érzékenységét az előbbi minőség ellentétére, nagyon élénkre is beálíthatja. A quadcopter világítással is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a sötétben repülést is.

A modell a négycsatornás 2,4 GHz-es adó által ellenőrzött, amellyel az on / off mód, a különböző repülési módok és a kamera is szabályozható. A vezérlő egység egy lemezen helyezkedik el a vevővel, a giroszkóp rendszerrel és a fordulatszám szabályozókkal együtt. A Quadcopter teljesítménye az előző modellt lényegesen felülmúlja az 1200 mAh / 30C LiPo akkumulátorral, amelynek tötéséről a mellékelt USB töltő gondoskodik.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi Quadcopter precíziós kül- és beltéri repüléssel
  • Intelligens üzemmódok
  • Miniatűr kamera 1280 x 720 pixel felbontással 
  • Az akkumulátor élettartama akár 8 perc

Könnyű használat és automatikus stabilizáció

A modell teljesen összeszerelt, programozott így  használhatja "egyenesen a dobozból." Nincs szüksége semmilyen előzetes repülési tapasztalatra ahhoz, hogy működtesse a drónt. A modell intelligens vezérléssel van felszerelve. Ha ezt az üzemmódot választja, nem fog számítani, hogy melyik a modell  eleje, hátulja, vagy melyik a jobb és bal oldala, ugyanis a drónt mindig úgy tudja majd kezelni, mintha csak az orra előtt lenne, és csak az adó utaásításaira reagál majd. 

Automatikus hazatérés funkció

Kiváló Auto-return, azaz 'hazatérés' funkcióval rendelkezik. Amikor a modell elrepül, vagy nem találja a jelenlegi pozíciójának elhelyezkedését, akkor nagy hasznára válhat a 'hazatérés' mód, aminek segítségével a modell követlenül Önhöz tér vissza. Nincs szükség semmilyen beavatkozásra az eljárásban, egyedül a modell magasságának megtartása szükséges. Ezt a funkciót nem csupán a kezdők fogják értékelni, hanem bárki, aki a modellt a videók és képek készítésének cáljából vásárolta meg és használja. A 'hazatérés' funkciót nem csak a kültéri, de a szobában történő használatra is be tudja állítani.

Kamera:
Felbontás: 1280 x 720
Fotó: 96 dpi JPG
Videó: 30 fps, AVI
Méretek: 183 x 87 mm
Kártya: microSD 32GB-ig
A csomag tartalma:
Teljesen összeszerelt Quadcopter modell
Miniatűr kamera
Négy csatornás 2.4 GHz-es adó-vevő a repülés vezérlésének lehetőségével és a kamera állíthatósága 1 módban
LiPo akkumulátor 1200 mAh / 30C
4 x tartalék propeller
 akkumulátor töltője
2GB micro SD kártya 

 

Paraméterek

Repülés

Vezérlés Távirányítóval

Kamera

Kamera funkciói Képstabilizátor

Akkumulátor

A drón akkumulátorának típusa Li-pol
A drón működtetéséhez szükséges elemek száma 1 db

Tömeg

Tömeg 135 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón, Akkumulátor a drónhoz
Kód:  CVI611b
Termékszám:  NE3907

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05