Oldal frissítése

Nillkin Textured Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max fekete ütésálló tok

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Textured Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max fekete ütésálló tok

Nillkin Textured Hard Case - stílusos hátlap a Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max készülékhez

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy leejtettük  a telefonunkat: hiszen olyan gyakran használjuk, hogy a balesetek elkerülhetetlenek. Viszont azt elkerülhetjük, hogy ilyenkor el is törjön. A Nillkin Textured Hard Case hátlappal Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max készüléked biztonságban lesz és stílusosan néz ki. A texturált kialakítás megakadályozza, hogy mobiltelefonod megcsússzon a kezedben vagy sima felületen - így segít megakadályozni az esetleges eséseket. Kemény műanyag védi a telefont a hátoldalon, de egypuha TPU-kerettel kombinálták, amelymegkönnyíti a hátlap felhelyezését. A Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max számára tervezett Nillkin Textured Hard Case hátlap karcálló és ujjlenyomatálló is, így nem kell mindig újat vásárolnod. Addig lesz a társad, amíg csak szeretnéd.

Texturált hátlap a Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max készülékhez

A Nilkin Textured Hard Case texturált kemény hátlap megbízható védelmet nyújt okostelefonodnak, sőt, még stílusos megjelenést is kölcsönöz számára. A puha, de erős TPU anyag és a mobiltelefon hátoldalán található kemény műanyag kombinációja gondoskodik a tökéletes védelemről. A Nillkin Textured Hard Case texturált kialakításának köszönhetően telefonod nem csúszik ki a kezedből, miközben kellemes tapintást biztosít.

Nillkin védelmet nyújtó hátlap

Védd meg Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max mobiltelefonod az ütésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a Nillkin Textured Hard Case hátlappal, amely kiválóan megmunkált és ellenáll a karcolásoknak illetve az ujjlenyomatoknak, így tökéletes befektetés lesz számodra.

A Nillkin Textured Hard Case hátlap precíz kivitelezéssel rendelkezik

A Xiaomi Redmi Note 10 Pro/10 Pro Max számára tervezett Nilkin Textured Hard Case hátlap precíz kivágásokkal rendelkezik, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a csatlakozókhoz és a kamerához. A puha, de erős TPU anyag és a mobiltelefon hátoldalán lévő kemény műanyag kombinációja tökéletes védelmet nyújt a telefon számára, mégis nagyon könnyű és vékony. Ezenkívül nem befolyásolja a rendelkezésre álló mobiljel erősségét sem.


Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 Pro Max

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Poliuretán
Tok rugalmassága/keménysége Kemény

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Fekete

Modellsorozat

Kód:  SB820a520
Termékszám:  6902048219014

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10