Oldal frissítése

Nillkin Magic Case QI Fekete iPhone X-hez

4,2 19 értékelés
4 140 Ft

Nillkin Magic Case QI Fekete iPhone X-hez

A Nillkin Magic Case QI Black praktikus védőburkolat az iPhone X mobiltelefon számára, amely több kényelmi funkciót kínál. A Magic Case QI felülete úgy van kialakítva, hogy jó tartson, és ne csússzon ki a kezedből. Az ujjlenyomatok nem látszódnak a fedélen. Minden kivágás pontosan úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen az iPhone X készülékhez, és ne zavarja a telefon használatát. A Nillkin Magic Case QI nagyszerű kiegészítő a divatos megjelenésének köszönhetően.

Az iPhone X számára készült Nillkin Magic Case QI Black főbb jellemzői

  • Induktív töltés lehetősége
  • Ütés- és karcálló
  • Nincsenek ujjlenyomatok a Magic Case QI fedélen
  • Csúszásgátló, matt és vonzó kivitel
  • Kompatibilis a Nillkin autós töltővel
  • Jól tart

Kiváló minőségű fedőanyag - Nillkin Magic Case QI

A Nillkin gyártótól származó fedél kiváló minőségű, nem toxikus TPU anyagból készül, így a tok nagyon könnyű és rugalmas, mégis erőteljes valamint ütés- és karcolásálló. A Nylkin Magic Case QI Black belseje is tökéletesen formált, így nem kell aggódnod, hogy az iPhone X készüléked megsérül.

Könnyű töltés a Magic Case QI köszönhetően

A szokásos töltési módszer mellett feltöltheted az iPhone X készüléket is vezeték nélkül. A fedél a QI szabványt használja a vezeték nélküli töltéshez, így bármilyen szabványos töltőcsappal használhatod. A Magic Case QI Black kompatibilis a Nillkin vezeték nélküli autós töltővel i. Ez a mágneses funkciónak köszönhető, amely nem befolyásolja a jelet vagy a vezeték nélküli töltést.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone X, iPhone XS

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU
Tok rugalmassága/keménysége Puha

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak

Szín és motívum

Szín Fekete
Kód:  SB810m20
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2436072

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10