Oldal frissítése

Nillkin Magic Case QI Black iPhone 8 tok

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Magic Case QI Black iPhone 8 tok

A Nillkin Magic Case QI Black egy praktikus védőtok iPhone 8 mobiltelefon számára. A védőtok számos kényelmi funkciót kínál. A Magic Case QI felületének köszönhetően könnyen tartható, és nem csúszik ki a kézből. Nem maradnak ujjlenyomatok a felületén. Minden nyílás pontosan úgy van kialakítva, hogy iPhone 8 mobiltelefonod működését ne befolyásolja, a tok nem zavarja a telefon használatát. A Nillkin Magic Case QI nagyszerű, divatos tartozék, fényűző megjelenése miatt.

A Nillkin Magic Case QI Black iPhone 8 védőtok főbb jellemzői

  • Induktív töltési lehetőség
  • Ütéseknek vagy karcolásoknak ellenálló
  • Nem maradnak ujjlenyomatok a Magic Case QI fedelén
  • Csúszásgátló, matt és vonzó kivitel
  • Kompatibilis a Nillkin autóstöltővel
  • Jól illik a tenyérbe

Kiváló minőségű Nillkin Magic Case QI

A Nillkin gyártótól származó tok kiváló minőségű, nem toxikus TPU anyagból készül, így a tok nagyon könnyű és rugalmas, mégis erőteljes és ellenáll az ütéseknek vagy karcolásoknak. A Nillkin Magic Case QI Black tok belülről is formázott, így nem kell aggódnod az iPhone 8 mobiltelefonod miatt.

Könnyű töltés a Magic Case QI-nek köszönhetően

A szokásos töltési módszer mellett az iPhone 8 készüléked vezeték nélkül is töltheted. A tok a QI szabványt használja a vezeték nélküli töltéshez, így bármilyen töltővel használhatod, amely megfelel ennek a szabványnak. A  Magic Case QI Black tok kompatibilis a Nillkin vezeték-nélküli autós töltővel is, amely tartóként is szolgálhat. A mágneses funkciónak köszönhető tartja meg a telefont, amely viszont nem befolyásolja sem a jelet, sem a vezeték-nélküli töltést.

Kód:  SB810m21
Termékszám:  2436688

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05