Oldal frissítése

Nillkin Frosted LG Q6, fehér

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Frosted LG Q6, fehér

Gondoskodj telefonod stílusos kinézetéről és megbízható védelméről a Nillkin Frosted tokkal!  Ez a készítmény az LG Q6-oshoz készült, jól illeszkedik rá és egyben megóvja a telefont. Egy puha és kellemes tapintású műanyag anyagból készült, amely kopásálló, így sokáig megőrzi eredeti kinézetét és tisztítása is egyszerű. Egyetlen apró szennyeződést sem találhat a tok alatt, mivel a bélése porálló anyagból készült. A további védelem érdekében a gyártó egy képernyő védőfóliát is biztosít díjmentesen. 

A Nillkin Frosted fehér hátlap tok legfőbb jellemzői

  • Stílusos védelem az LG Q6-hoz
  • Fehér színben
  • Egyszerű felhelyezés
  • Egy képernyővédő fóliával együtt érkezik
  • Műanyagból készült
  • Ellenáll a kopásnak, tisztítása egyszerű
  • Nem csúszkál és porálló

Stílusos védelem telefonjához

Nem csak a tökéletes védelmet biztosítja telefonjának, hanem a jól is néz ki. Kiváló anyagokból készült, nagy precizitással, és a tok elegáns megjelenése és nem csak szép, de egyben jól is funkcionál. A tok a telefon minden sarkát takarja, amelyek nagyon hajlamosak a károsodásra, ha véletlenül leesik a telefon. Emellett a tok porálló, vízálló, csúszásmentes és az újlenyomatok sem maradnak meg rajta.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell Q6

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  SB807n123
Termékszám:  8595642271281

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15