Oldal frissítése

Nillkin Frosted Honor 6C Pro telefonhoz Gold

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Frosted Honor 6C Pro telefonhoz Gold

Tedd telefonodat stílusossá, és biztosítsd megbízható védelmét ezzel a Nillkin Frosted védőtokkal. A tokot kifejezetten a Honor 6C Pro készülékhez fejlesztették ki, így jól illeszkedik, és szilárd, biztonságos védelmet nyújt a telefonnak. Finom és kellemes műanyagból készült, amely kopásálló, ezért az idő múlásával sem változik eredeti kinézete, és könnyen tisztítható. Porállóságának köszönhetően nem maradnak meg rajta a foltok, a további védelem érdekében pedig a gyártó ingyen kijelzővédő fóliát is mellékelt hozzá.

A Nillkin Frosted Gold védőtok legfontosabb jellemzői

  • Stílusos védelem a Honor 6C Pro telefonhoz
  • A tok egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható
  • Műanyagból készült, aranyszínű
  • Kopásálló és könnyen tisztítható
  • Csúszásgátló, a megbízhatóbb védelem érdekében

Stílusos telefonvédelem

Nemcsak tökéletes védelmet biztosít telefonod számára, de kinézete is pompás. A legkiválóbb anyagból készült, nagyon precíz kidolgozással, így ez a védőtok elegáns megjelenésű, és nemcsak mutatós, hanem funkcionális is. A tok befedi a telefon sarkait, amelyek egy nemkívánatos leeséskor várhatóan megsérülnének. A védőtok egyúttal porálló, vízálló, csúszásgátló, és foltok sem nem maradnak rajta.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU, Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  SB807n169
Termékszám:  8596311011832

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20