Oldal frissítése

Nillkin Frosted Honor 10 View aranyszínű tok

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Frosted Honor 10 View aranyszínű tok

Biztosíts telefonodnak stílusos és megbízható védelmet ezzel a Nillkin Frosted védőtokkal. Kifejezetten a Honor 10 View telefonhoz tervezték, így tökéletesen illeszkedik rá, és biztonságos védelmet biztosít számára. Puha, kellemes tapintású műanyagból készült, amely ellenáll a kopásnak, így sokáig megőrzi eredeti megjelenését, és könnyen tisztítható. A portaszító rétegnek köszönhetően a tokon nem ül meg a por, és a védelem növelése érdekében a gyártó még egy ingyenes védőfóliát is biztosít a képernyőhöz.

A Honor 10 View aranyszínű védőtok főbb jellemzői

  • Stílusos védőtok a Honor 10 View készülékhez
  • Egyszerűen felhelyezhető és levehető
  • Fekete műanyagból készült
  • Ellenáll a kopásnak és könnyen tisztítható
  • Csúszásmentes a még megbízhatóbb védelem érdekében

Stílusos védelem a telefonnak

A tok nemcsak tökéletes védelmet biztosít a telefon számára, hanem jól is néz ki. Kiváló minőségű anyagokból készült, tökéletes pontossággal illeszkedik a készülékre, és nemcsak elegáns, hanem praktikusan használható is. Körbeöleli a telefon minden sarkát, azt az érzékeny részt, amely erősen hajlamos a sérülésre, ha a telefon netalán leesik. A tok emellett portaszító, vízálló, csúszásmentes, és nem marad rajta ujjlenyomat.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Honor

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag TPU, Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  SB807n164
Termékszám:  8596311011733

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10