Oldal frissítése

Nillkin Frosted a Xiaomi Mi A1 számára, piros

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Frosted a Xiaomi Mi A1 számára, piros

Tedd stílusossá a telefonodat és lásd el megbízható védelemmel a Nillkin Frosted tok formájában! A tokot kifejezetten a Xiaomi Mi A1 mobiltelefon számára tervezték, így az tökéletesen illeszkedik, és biztonságban tartja a készülékedet. A termék lágy és kényelmes műanyagból készült, amely kopásálló, így nem veszíti el az eredeti formáját, és még a tisztán tartása is egyszerű. A porálló borításnak köszönhetően semmilyen szennyeződés nem jut be a tok alá, a fokozottabb védelem érdekében pedig a gyártó egy védőfóliát is biztosít a képernyő számára.

A Nillkin Frosted piros tok legfontosabb jellemzői

  • Stílusos védelem a Xiaomi Mi A1 készülékhez
  • Piros szín
  • Egyszerű felhelyezés
  • Védőfólia a telefonra - a csomagolás része
  • Műanyagból készült
  • Ellenáll a kopásnak, és könnyen tisztítható
  • Csúszásmentes és porálló

Stílusos védelem a telefon számára

Nem csak tökéletes védelmet nyújt a telefonod számára, de még jól is néz ki! A tok a legfinomabb anyagokból és a legprecízebb eljárásokkal készült, így elegáns megjelenéssel büszkélkedhet, amely szép külseje mellett remek funkciókkal is rendelkezik. A termék lefedi a telefon minden sarkát, amelyek nagy eséllyel sérülhetnek meg a leejtések következtében. Ugyanakkor a tok por- és vízálló, csúszásmentes, és még az ujjlenyomat sem látszódik meg rajta.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Xiaomi
Telefon modell Mi A1

Típus és anyag

Típus Hátlap
Anyag Műanyag
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  SB807n120
Termékszám:  8595642271441

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05