Oldal frissítése

Nikon Z6

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikon Z6

Digitális fényképezőgép Nikon Z6 Képernyő

A(z) Nikon Z6 tükör nélküli digitális fényképezőgéppel lélegzetelállító képeket készíthetsz. Ezt a modellt CMOS típusú és Full Frame formátumú érzékelővel alkották meg. Ami megkönnyíti, hogy 4K felbontású videókat és fényképeket készíthessünk vele. Az érzékelő felbontása 24,5 Mpx. A funkciókat és beállításokat a 3,2" kihajtható képernyőn aktiválhatjuk. Ennek köszönhetően a vlogolás és a szelfik készítése is könnyebb. A képernyőt egyetlen mozdulattal ki lehet hajtani és tetszőlegesen lehet elfordítani. Az elkészült fényképek és videók CFexpress Type B és XQD típusú memóriakártyára kerülnek. A működéséhez szükséges energiát egy akku biztosítja.

A(z) Nikon Z6 tükör nélküli digitális fényképezőgép fontosabb jellemzői

  • A(z) Nikon digitális fényképezőgép érzékelőjének típusa CMOS
  • A(z) elektronikus kereső felkínálja a beállítások és a kompozíció ellenőrzését
  • A(z) Nikon márkájú érzékelő felbontása 24,5 Mpx
  • 3,2" kihajtható képernyő
  • Maximális videófelbontás: 4K
  • A tükör nélküli digitális fényképezőgép vázának domináns színe: fekete
  • Ez a modell vízálló
Digitális fényképezőgép Nikon Z6 Jellemzők/technológia
Digitális fényképezőgép Nikon Z6 Oldalnézet

A(z) Nikon digitális tükör nélküli fényképezőgépének váza

Ennek a csodás gépnek a méretei 13,4 × 10,05 × 6,75 cm így elsősorban azoknak ajánlott, akik sokat utaznak. Súlya mindössze 675 g, tehát a poggyász sem lesz tőle nehéz. Fekete színe szépen kiemeli a formáját. Ellenálló kivitelének hála a természetbe is magunkkal vihetjük. A gép vázának elülső részén elektromos csatlakozó pontokat és egy bajonettzárat találunk, amely az objektív csatlakoztatására szolgál. A kezelőgombokon kívül a vázon találunk még egy képernyőt és egy elektronikus keresőt is. Állapotkijelzője hasznos információkat jelenít meg az aktuális beállításokról. Úgy tervezték, hogy kicsi legyen az energiafogyasztása, így nem kell túl gyakran tölteni. Komoly előnye a felső részén található papucs, amely a kiegészítők csatlakoztatására szolgál. A csomagolás a gépen kívül a következőket tartalmazza: akkumulátor, USB kábel és objektív sapka.

A(z) Nikon tükör nélküli digitális fényképezőgépének interfészei és a támogatott formátumok

A beépített WiFi kényelmesebbé teszi az adatok továbbítását. A tükör nélküli fényképezőgépet egy hagyományos USB csatlakozóval tudjuk összekötni a PC-vel. A grafikus kimenetek közül közkedvelt HDMI konnektorral rendelkezik.

Digitális fényképezőgép Nikon Z6 Hátoldal
Digitális fényképezőgép Nikon Z6 Alulnézet

Mi egyebet nyújt a(z) Nikon Z6 fényképezőgép?

A(z) Nikon gépének maximális érzékenysége (ISO) 204800. A folyamatos felvétel (sorozat) sebessége 12 kép/másodperc. Ezt a gépet megfelelő szoftver segítségével akár webkameraként is használhatod. Ami óriási pozitívum, ha hirtelen otthonról kell dolgoznod. Attól sem kell félned, hogy megázik, mivel ez a modell vízálló.

A(z) Nikon objektívével tökéletesen éles képeket készíthetsz

A fényképezőgép mellé kapunk egy objektívet is.

Digitális fényképezőgép Nikon Z6 Képernyő
Kód:  OI210z1np
Termékszám:  Nadpoložka
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20