Oldal frissítése

Nikon WR-R10 vezeték nélküli távirányító szett

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nikon WR-R10 vezeték nélküli távirányító szett

Vezetéknélküli távirányító szett kiválasztott Nikon DSLR fényképezőgépekhez. A szett egy WR-T10-es transzmitterből és egy WR-R10-es vevőegységből áll. Segítségükkel a távolból vezérelhetővé válik az autófókusz videofelvétel során, ezenkívül a folyamatos képképszítést és egyéb funkciókat is támogatnak. Mindkét eszköz rádióhullámok segítségével kommunikál, nagy hatóstávolsággal (akár 20 méter) rendelkezik és szilárd akadályokon keresztül is képes kommunikálni, például amikor a két eszköz külön szobában található.

A csoamg része egy WR-A10 adapter, amellyel a távirányítő 10 tűs csatlakozóját alakíthatod át más kiegészítők csatlakoztatásához. 

Kód:  OI1538
Termékszám:  VBJ004BE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05