Oldal frissítése

Nikon UT-1

Nikon UT-1

Az UT-1 univerzális típusú kommunikációs egység, amely egyes Nikon D-SLR modellekkel kompatibilis. Csak vezetékes LAN funkciója van, de a WT-5 vezeték nélküli jeladóval kiegészítve vezeték nélküli LAN funkcióval bővíthető. A fényképezőgép és egy hálózat közötti kommunikáció létrehozására tervezték. Támogatja az IEEE 802.3u (100 base-TX)/IEEE 802.3 (10 base-T) szabványt önálló egységként, illetve az IEEE 802.11a/b/g/n szabványt a WT-5 vezeték nélküli jeladóval együtt.
A jeladó a fényképezőgép vakupapucsához vagy a külön megvásárolható SK-7 vakutartóhoz csatlakoztatható, áramellátását egy EN-EL15 akkumulátor biztosítja. Az UT-1 lehetővé teszi távoli képböngésző és letöltő funkcióval rendelkező fényképezőgépes hálózat kialakítását. A fényképezőgép és az Élő nézet mód beállításainak távoli vezérlése is lehetséges olyan számítógép segítségével, amelyen megtalálható a Nikon Camera Control Pro 2 szoftver.
.

 
Kód:  OI1558
Termékszám:  VWD300BU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10