Oldal frissítése

Nikon MB-D15

Nikon MB-D15

Ha profi fotós vagy, akkor biztosan nem nélkülözhetsz egy extra akkumulátor markolatot. Ez teszi lehetővé, hogy még több fotót készíthess. Garantált, hogy semmit sem fogsz elszalasztani. Ez az elemtartó kizárólag a Nikon D7200 és D7100 fényképezőgépekhez készült. Használd az újratölthető EN-EL15 akkumulátort vagy 6 AA elemet (alkalikus, nikkel-metal vagy lítium elemet).

Az EN-EL15  akkumulátor használatához válaszd az MS-D14EN akkumulátor tartót. Ha AA elemeket akarsz használni, válaszd az AA MS-D14 elemtartót. A Nikon MB-D15 portrémarkolaton találunk még egy exponáló gombot, egy AF rögzítő gombot és persze az alap blende és zársebesség beállító tárcsákat. Természetesen a portrémarkolat állványmenettel is el van látva.

 

 

Legfontosabb jellemzők

 

  • Eredeti tartozék
  • Jó design
  • EN-EL15 akkumulátorhoz vagy vagy hat AA elemhez
  • Beépített elsődleges és a másodlagos vezérlő tárcsák és exponáló gomb

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Nikon D7200 és 7100

 

 

 

Paraméterek

Akkumulátor típusa

Akkumulátor megjelölése Nikon MB-D15
Kód:  OI824
Termékszám:  VFC00401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05