Oldal frissítése

Nikon KeyMission 170

Kiegészítők a termékhez

Nikon KeyMission 170

Partnert keres, aki képes lépést tartani veled a legnehezebb utak és még segíteni nekik, hogy nagy akciófelvételeket? KeyMission 170 Nikon Önt a hihetetlenül széles látószögű, 170 ° teljesen beszívódik a képet. Hagyja, hogy elvarázsolja részletesen indítványok akár 4K Ultra HD. A kamera is egyszerűen készíthet lélegzetelállító lassított Full HD minőségű, beleértve a képek nagy felbontásban. Anélkül, hogy a csomagolás probléma akkor bátran víz alatt, hogy a mélysége 10 méter. Tedd emlékezetessé az élményt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló képminőség lenyűgöző 170 ° látószög
  • Vízálló, ütésálló és porálló fényképezőgép extrém körülmények
  • Videofelvétel 4K Ultra HD
  • fotókat
  • Lassított felvételek drámai jelenetek
  • Univerzális állvány 1/4 "menettel
  • kompakt méretek

A tisztaság a hang és kép

Utazások teli kaland ideális feltételeket. Hála KeyMission 170 f / 2,8 rekeszérték fényképezőgép képes kezelni, még ha más intézkedés kamerák elveszíti a kapcsolatot a környéket. Az elektronikus rázkódáscsökkentés nem kell aggódnia zavaró a kép elmosódását rázza felvétel közben, és kihasználni a nagy felbontású. Ehhez, akkor várom, hogy csökkenti a szél által keltett zajt, például így élvezheti tiszta sztereó hangzás. Oneütt a nagy látószögű nézők az érzés, hogy ott vannak veled, és minden tapasztalt. 

Intuitív vezérlés kezelni az egyes

Boldog képek megtekintésére után azonnal viszik, hogy ellenőrizze a minőséget? Akkor értékeljük a beépített kijelző mérete 1,5 ". A kijelző is, amely a fényképezőgép vezérlése intuitív menük, tárcsa, többek között, az érzékenység és a zár, ha a felvételt. Kezdve videó és fotó tehet semmilyen körülmények között, még kesztyűben is köszönhetően a távvezérlő ML-L6. A kamera csatlakoztatható keresztül WiFi és a Bluetooth, és egy távirányító, akkor is használja a smartphone. Ne már nem kerülheti el a nagy pillanat, és hozzon létre cselekvési fotók és videó. 

További információk:

Minimális fókusztávolság:
2,4 mm-es

Maximális fókusztávolság:
2,4 mm-es

Objektív rekesz:
f / 2.8

Stabilizátor:
elektronikus
 
Minimális fókusztávolság:
40 cm

Manuális fókusz:
Ne
 
ISO:
100-1 600

Expozíciós idő:
000 1/16 -1/2   

Time-Lapse:
Ano

Zoom közben videó:
Ne

Frame rate a videó:
30 képkocka / s
 
Az akkumulátor élettartama:
250 fotó / 60 perces videó

Akkumulátor típusa:
Li-ion EN-EL12

Töltési idő:
3 óra

vízálló:
10 m

Ütésállóság:
2 m

Lezárás (por / nedvesség):
Ano

Kód:  OI115a1a
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15