Oldal frissítése

Nikon D7200 fekete digitális DSLR fényképezőgép

5 28 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikon D7200 fekete digitális DSLR fényképezőgép

Fényképezőgép súlya: 730 g
Nikon D7200

A fényképezőgép paraméterei
     

Fókusztávolság:

-

Rekesz:

-

Képernyőméret:

3,2 "

Érzékelő mérete:

23,5 x 15,6

     

Maximális ISO:

25600

Maximális videófelbontás:

Teljes HD (1920 × 1080)

Elem élettartam:

1 100

Fejlett tulajdonságok:

Vakupapucs, Ultrahangos szűrő

A Nikon D7200 készülékével beléphetsz a tökéletes képek világába! A Nikon D7200 egy gyors és sokoldalú fényképezőgép, amely készen áll valóra váltani minden ambíciódat! Segítségével a legkiválóbb képeket és elképesztő videókat hozhatsz létre, a nagyszerű kapcsolódási lehetőségeknek köszönhetően pedig alkotásaidat azonnal megoszthatod a külvilággal! A Nikon legendás professzionális kameráinak autofókusz-rendszere csodálatos felvételeket garantál. A videóbeállítások testreszabására szolgáló menü és a fejlett hangvezérlés olyan kreatív lehetőségek beállításával egészül ki, mint például a fénycsóvás fotózás és a zökkenőmentes, időzített (time-lapse) felvételek készítése. A beépített WiFi csatlakozás és NFC támogatás gondoskodik a könnyebb képátvitelről.


Váltsd valóra minden elképzelésed!

Felvételeid garantáltan profibb minőségűvé válnak, a Nikon D7200 gépével, ami részletgazdag, széles dinamikatartományú, alacsony zajszintű és gazdag színátmenettel rendelkező állóképeket és videókat eredményez majd, a 24,2 millió pixeles CMOS képérzékelőnek és az EXPEED 4-nek köszönhetően. Ezen tulajdonságai által a fényképezőgép megnövekedett általános teljesítménnyel büszkékedhet, a kiváló kép reprodukció, nagy ISO-érzékenység és a mozgókép felvétel készítésekor biztosított nagy képkockasebesség mellett.

Nikon D7200

Nikon D7200

Fenomenális pontossággú élességállító modul

Az 51 pontos Multi-CAM 3500 II AF modul a professzionális Nikon kamerák felszereltsége. A Nikon D7200 autofókusza -3 Fé érzékenységi határtól működik, így még gyenge fényviszonyok mellett is kitűnő felvételt biztosít. 

A Picture Control 2.0 segítségével könnyedén beállíthatod az élesítést, a kontrasztot, a fényerőt, a színárnyalatokat és a színtelítettséget az állóképek és videók készítéséhez.


A sötétség sem akadály a Nikon D7200 számára

A Nikon D7200 alapvető, 100-25600 ISO érzékenység-tartományt kínál, így bármilyen megvilágítási viszonyok közt magabiztosan fotózhatsz. A beépített vaku intelligens i-TTL vakuvezérlővel és vezérlő funkcióval működik, így a fényképezőgép segítségével akár két Nikon vakuegységet is vezérelhetsz vezeték nélkül.

Nikon D7200

Nikon D7200

 Videófelvételek moziminőségben

A D-Movie funkció stúdió minőségű és jelentősen zajcsökkentett videófelvétel lehetőségét kínálja számos képformátumban. A Nikon D7200 lehetővé teszi a Full HD videó (1,080p) DX formátumban történő rögzítését akár 25p / 30p képkockasebesség értékig. A telefotózáshoz 1,3x-es kivágási mód használatával akár 50p / 60p-os felbontású felvétel is lehetséges. A Zebra mód (Display Highlight) a fényképezőgép monitorján jelzi a beégett területek pontos pozícióját.


Gyors sorozatfelvétel

A sorozatfelvétel készítése akár 6 kép/mp sebességgel is lehetséges DX formátumban, amely a 1,3-as kivágással maximum 7 kép/mp sebességre növelhető. A nagyméretű átmeneti tárolónak köszönhetően akár 27 darab 12 bites RAW képsorozatot és akár 100 kiváló minőségű JPEG képet is készíthetsz a sorozatfényképezés során.

Nikon D7200

Nikon D7200

Korlátlan sorozatfelvétel

A sorozatfényképezéssel akár elképesztő fénycsóvás fotókat is készíthetsz. Ebben a módban akár 4 másodperces vagy hosszabb záridőt is igénybe vehetsz, így a képek készítésének csak a memóriakártyád és az akkumulátor élettartamának kapacitása szabhat határt.

Time-lapse felvételek

A Nikon D7200 tökéletes expozícióátmenettel garantálja az időzített felvételek rögzítését. Az időzített fényképezési mód funkció a képeket videófájlként menti, így azok a valóságostól gyorsabban játszhatók vissza.

Nikon D7200

Nikon D7200

Távvezérlés

A fényképezőgép számos speciális tartozékot kínál a vezeték nélküli vezérléshez és a képek átviteléhez. A fényképezőgép távolról kioldható intelligens eszközzel, beépített WiFi kamera csatlakozással és speciális WMU alkalmazással is. A vezeték nélküli felvételkészítéshez használhatod a WR-R10 vezeték nélküli jelvevőt és a WR-T10 vezeték nélküli jeladó készüléket vagy a WR-1 vezeték nélküli távvezérlőt a kamera egyéb beállításainak eléréshez.


A Nikon D7200 gépe rendelkezik egy NIKKOR 18-105 mm-es F3 5-5.6G AF-S DX VR ED objektívvel, hordtáskával, UV szűrővel, 16 GB-os SDHC kártyával és tisztító kefével.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 13,55 cm
Magasság 10,65 cm
Mélység 7,6 cm
Tömeg 765 g

Típus és funkció

Típus Tükörreflexes fényképezőgép
Tulajdonságok Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs, Állapotjelző
Képstabilizálás Stabilizátor nélkül

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Min. záridő 1/8 000 s
Maximum ISO 25 600
Sorozatfelvétel maximális sebessége 7 fps

Videó

Maximális videófelbontás Full HD
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Bajonett Nikon F

Kijelző

Kijelző mérete 3,2 " (8,13 cm)
Kijelző funkciók Fix

Memória és mentés

SD kártya max. méret 256 GB
Támogatott formátumok RAW , JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Nikon EN-EL15
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi
Audio/Video HDMI, micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm
Támogatja a közvetlen nyomtatást DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Vázsapka
Kód:  OI212q
Termékszám:  VBA450AE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10