Oldal frissítése

Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit

Kiegészítők a termékhez

Nikon COOLPIX W150 narancssárga backpack kit

A kompakt és stílusos, narancssárga Nikon Coolpix W150 gyermek fényképezőgép kiválóan alkalmas nyaralásra és kültéri szórakozásra. A készülék víz-, ütés-, fagy- és porálló. Nyáron a víz alatti szórakozás, vagy télen a hóban való játékok során is használható. A Nikon Coolpix W150 még alacsony fényviszonyok között is kiváló minőségű, nagy felbontású képeket garantál. A rázkódáscsökkentést, valamint a képek és videók egyszerű megosztását nem csak a gyerekek, de a felnőttek is értékelni fogják. A memóriakártya-kompatibilitásnak köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy kifogysz a tárhelyből. A narancssárga Nikon Coolpix W150 fényképezőgép csomagjábam egy praktikus hátitáskát is találsz.

A Nikon COOLPIX W150 backpack kit, narancssárga gyermek fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • Víz-, ütés-, fagy- és porálló fényképezőgép
  • Magas felbontás
  • Kiváló minőségű fényképek még gyenge fényviszonyok között is
  • Kompatibilis memóriakártyával - soha nem fogysz ki a fényképek és videók számára alkalmas tárhelyből
  • Videók Full HD felbontásban és sztereó hangzással
  • A rázkódáscsökkentés mozgás közben is minőségi fényképek készítését garantálja
  • Fényképek és videók egyszerű megosztása
  • A csomagban praktikus hátitáska is található
  • Nikon Coolpix W150 fényképezőgép narancssárga színben

Éles képek és Full HD videók

A Nikon COOLPIX W150 csúcskategóriás Nikkor objektívvel büszkélkedhet, amely még gyenge fényviszonyok között is kiváló képeket biztosít élethű színekkel. A minőségi érzékelőfelbontásnak köszönhetően a képek tökéletesen élesek lesznek. A képek stabilitásáról az elektronikus rázkódáscsökkentő (VR) technológia gondoskodik. A hármas optikai zoom révén még a távolabbi tárgyak is felkelthetik a figyelmed. A fényképek mellett a Nikon COOLPIX W150 Full HD felbontású, sztereóhangzású videók felvételére is alkalmas. Mindössze csak egy gombnyomás, és máris indulhat a felvétel.

A Coolpix W150 gyors megosztást tesz lehetővé

A Coolpix W150 fényképezőgéppel semmi sem akadályoz meg abban, hogy megoszd fényképeidet a közösségi hálózatokon. Az iOS és Android rendszerrel is kompatibilis SnapBrigde alkalmazásnak köszönhetően a barátaid pillanatok alatt megtekinthetik a fotóidat. A Bluetooh Low Energy (BLE) technológia révén a készülék állandó kapcsolatban lehet az okoseszközökkel. Ezáltal a fényképek automatikusan átkerülhetnek a mobiltelefonodra vagy a tabletedre. Ráadásul a BLE technológia minimális energiát fogyaszt, így nem befolyásolja lényegesen az akkumulátor üzemidejét. A fényképezőgép továbbá biztonságos Wi-Fi és Bluetooth 4.1 kapcsolattal is rendelkezik. Az USB és a HDMI csatlakozók csak kiegészítői a csatlakozási lehetőségek széles választékának.

Egyszerűen vezérelhető fényképezőgép

A megfelelő készülék kiválasztásnál a vezérlés összetettsége is rendkívül fontos. A Coolpix W150 garantálja, hogy nem kell az idődet komplikált beállításokra pazarolnod. Maximális egyszerűség - ez a fényképezőgép jelszava. A négy többcélú vezérlőgomb közvetlen hozzáférést biztosít a menüpontokhoz. A gombok elég nagyok ahhoz, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt könnyedén kezelhessék. Az egyszerűbb használat érdekében a készülék tükröződésmentes, 2.7"-os LCD kijelzővel lett ellátva.

Funkciók és effektek

A Nikon Coolpix W150 fényképezőgép számos opciót kínál ahhoz, hogy a végeredmény abszolút a kedved szerint alakuljon - a képzelet nem ismer határokat. Természetesen a készülék több, különféle effekttel és filterrel rendelkezik. A portrék készítése még sohasem volt ennyire egyszerű. A "intelligens arckép" funkció automatikusan ismeri fel és fókuszál az emberek arcára még akkor is, ha azok mozgásban vannak. A záridőzítés felismeri a mosolyt is.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 10,95 cm
Magasság 6,7 cm
Mélység 3,8 cm
Tömeg 177 g

Szín

Szín Narancssárga

Típus és funkció

Típus Kompakt
Tulajdonságok Beépített vaku, Strapabíró, Vízhatlan, Állapotjelző
Képstabilizálás Elektronikus

Érzékelő

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő mérete 1/3,1"
Min. záridő 1/2 000 s
Maximum ISO 1 600

Videó

Maximális videófelbontás Full HD
Video kodek H.264/MPEG-4 AVC

Objektív

Optikai stabilizátor Nem
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 30 mm
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték) 90 mm
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál f/3,3
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál f/5,9
Legrövidebb fókusztávolság 50 cm
Optikai zoom 3 ×

Kijelző

Kijelző mérete 2,7 " (6,86 cm)
Kijelző funkciók Fix

Memória és mentés

Támogatott formátumok JPEG
Memóriakártya típusa SD, SDHC, SDXC
Belső memória 21 MB (0,02 GB)

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése Nikon EN-EL19
Tápellátás típusa Akkumulátor

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth
Audio/Video HDMI

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter
Kód:  OI249b8b3
Termékszám:  VQA112K001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20