Oldal frissítése

Nikon CF-EU10 SLR táska

4,6 20 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikon CF-EU10 SLR táska

A Nikon bemutatja elegáns és praktikus táskáját, amelyet digitális SLR kamerád tárolására terveztek. A táska meglehetősen nagy, méretei 250 X 190 X 110 mm. Kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan remek védelmet biztosít eszközöd számára.

Praktikus és megbízható

A táska anyaga kiválóan ellenáll mindenfajta időjárásnak. Belsejében található egy bélés, amely megvédi kamerádat az ütésektől, rázkódástól és a portól. A táskában található egy szervező zseb, ahol tárolhatod különböző kiegészítőidet is. Biztosan értékelni fogod a különleges, tablet tároló rekeszt is, így az elkészített fotókat azonnal megtudod mutatni ismerőseidnek. Ha megbízható védelmet keresel kamerádnak, a Nikon CF-EU10 SLR táska nem fog csalódást okozni

 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Külső méretek

Külső magasság 19 cm
Külső mélység 11 cm
Külső szélesség 25 cm

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőálló
Kód:  Ol600l9
Termékszám:  VAE27001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15