Oldal frissítése

Nikkei NR400RD piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikkei NR400RD piros

A retró stílus kedvelői közé tartozik? Akkor szerezzen be egy Nikkei rádiós ébresztőórát! Ez egy nagyszerű eszköz, amely rengeteg modern funkcióval rendelkezik, ezenkívül retró design-ja is csodálatos. A klasszikus FM tunernek és antennának köszönhetően beállíthatja az összes elérhető rádióállomást. Univerzális AUX bemenetet talál rajta, amelynek köszönhetően más audio berendezésről is tud zenét hallgatni. A beépített hangfalak jó hangminőséget biztosítanak. Ezen felül kiválaszthatja azt is, mire szeretne reggel ébredni. Választhatja a rádiót- kedvenc rádióállomását, viszont abban az esetben, ha mélyen alszik, akkor a hangos csengést fogja értékelni. Az elegáns és nosztalgikus érzéseket keltő kivitelezés otthonának ékévé válik.

Legfontosabb jellemzők

  • FM tuner antennával
  • AUX bemenet
  • sleep funkció
  • rádiós ébresztőóra
  • kettős ébresztés

Zene reggel és este

Szeret zenét hallgatni közvetlenül elalvás előtt? Akkor biztosan díjazni fogja a sleep funkciót, amelynek köszönhetően a rádió akkor kapcsol ki, amikorra azt beállítja. Reggel pedig ez az okos rádiós ébresztőóra fogja Önt kellemesen ébreszteni.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 3 W

Méret & súly

Szélesség 179 mm
Magasság 84 mm
Mélység 116 mm
Tömeg 0,49 kg

Funkciók

Funkció Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Kettős ébresztés, Alvó mód

Időjelző

Időjelző Digitális
Kód:  NIK016t2
Termékszám:  NR400RD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10