Oldal frissítése

Nikkei NR280PSHARK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikkei NR280PSHARK

Ösztönözni szeretnéd a gyermeket, hogy felkeljen reggel? A Nikkei rádiós ébresztő óra mindent tartalmaz, amire egy gyereknek szüksége lehet. Ez egy nagyszerű eszköz rengeteg funkcióval és a gyerekek számára örömet okozó deisgnnal. A FM tunernek hála, a gyerek be tudja hangolni a kedvenc rádióállomását. Egy kellemes éjszakai alváshoz 2 különböző fényintenzitást választhat, amely létrehoz egy kellemes hangulatot az alváshoz. Az éjszakai fények mellett a rádió is hozzásegít az elalváshoz. Beállíthatod rajta az időzítőt a kikapcsoláshoz. A kettős riasztóval, a fényekkel és a rádiókkal könnyen felébred a gyermek. A legjobb funkciója az idő, dátum és a hőmérséklet jelzés, amit a készülék a fara vetít ki.

Legfontosabb jellemzők

  • FM tuner
  • Éjszakai fények különböző állítható fényerővel
  • A rádió kikapcsolásának időzítése: 15-90 perc
  • Kettős ébresztés, ébresztő fény
  • Idő, dátum és a hőmérsékletet kivetítése a falra
  • Hálózatról vagy akkumulátorról

Kettős riasztás, ébresztő fény és rádió

Nikkei ébresztőóra két független riasztó órával. A gyermekeket fel lehet ébreszteni a riasztóval, berregővel, rádióval vagy a különböző funkciók kombinálásával, az ébresztő fény segítségével, amelyet 10 helyzetbe állíthatsz. A riasztó ébresztő módját minden nap másra lehet beállítani:

  • minden nap
  • az egész iskolai héten
  • teljes naptári hét
  • hétvége

Tipp a szülők számára

Némely gyermek a hétvégén hamar kikel az ágyból, amint felébred. A gyerekek megtanulják, hogy a reggeli kigyulladó fénnyel együtt kikeljenek az ágyból.

Biztosan értékelni fogod az elemes működést is. Nem okoz problémát, ha elmegy az áram és nem kell vesződnöd a vezetékekkel sem.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 140 mm
Magasság 140 mm
Mélység 96 mm
Tömeg 0,45 kg

Anyag

Anyag Műanyag

Típus

Típus Asztali

Funkciók

Funkció Rádiós ébresztés, Hangjelzéses ébresztés, Kettős ébresztés, Kivetítés, Hőmérő, Alvó mód

Időjelző

Időjelző Digitális

Elhelyezés

Elhelyezés Nappali
Kód:  NIK016p2
Termékszám:  NR280PSHARK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05