Oldal frissítése

Nikkei NPRC90AT

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikkei NPRC90AT

Az erőteljes ritmust erőteljes dizájnú lejátszó biztosítja. Nem csak egy divathóbortról van szó. Az agresszív külső 10 wattot rejt magában, a 3 sávos hangszóró-rendszer optimális basszeflex hangzást biztosít. A masszív hangzás kedvelői bizonyára nagyra értékelik majd a mély hangokat kiemelő Bass Boost rendszert. Egyetlen gomb megnyomásával kiemelhető a basszussáv.

Alaptulajdonságok

  • Beltéri és kültéri hallgatásra alkalmas (elemekre is működik)
  • 10 Wattos teljesítmény, 3 sávos hangszóró-rendszer
  • Bass Boost funkció a mély hangok kiemelésére
  • CD-meghajtó (MP3)
  • FM és AM rádió
  • Lejátszási lehetőségek: USB-kulcs, merevlemez
  • Könnyen kezelhető+kijelző

Zene azonnal, otthon és kint

A lejátszó hálózatról és elemekkel is működik, így bárhova magával viheti, ahol zenét szeretne hallgatni. Hallgathatja zárt helyiségekben, de akár a parkban, vagy a kertben is. A lejátszó könnyen kezelhető, amit nagyra fog értékelni a mindennapos zenehallgatáskor, illetve a különböző ünnepségeken való használat alkalmával is. Az egyértelműen jelölt vezérlőgombok segítségével kiválasztja a megfelelő jelforrást, beállítja a hangerőt, és már hallgathatja is a zenét. A lejátszó fejhallgató csatlakozóval van ellátva, így ezen keresztül is hallgathat zenét.

Kedvelt zenei források

A lejátszó a zenehallgatásnak számos lehetőségét kínálja: lejátszhat CD lemezeket (beleértve az MP3 formátumot is), csatlakoztathat pendrive-ot, amelyen saját zenei válogatásait tárolja. Saját zenéin kívül rádióadásokat is hallgathat. Az Ön által beállított rádióállomások között nagyon könnyen váltogathat.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 10 W
Előre beállítható csatornák száma 30 ×

Méret & súly

Szélesség 397 mm
Magasság 157 mm
Mélység 245 mm
Tömeg 2,7 kg
Kód:  NIK030l
Termékszám:  NPRC90AT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15