Oldal frissítése

Nikkei NGB3601GN

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikkei NGB3601GN

A digitális hordozható zenelejátszó és rádió biztosan nem fog csalódást okozni semmilyen helyzetben sem! Stílusos megjelenésével büszkélkedhetsz barátaid előtt, valamint azzal, hogy nem kell kábelt csatlakoztatnod, mert telefonodhoz bluetooth segítségével is kapcsolódni tud. Ha rajongsz az igazán jó minőégű zenehallgatásért, megtalálhatod a hangszínszabályozót is a magas és mély hangok beállítására.

Főbb jellemzők

  • Széleskörű csatlakoztathatóság
  • Nagyszerű hangzás
  • Hangszínszabályozó a tökéletes beállításért
  • Könnyedén szállítható
  • Elegáns kialakítás
  • Akár 6 órán át működő akkumulátor

Tökéletes a mindennapi használatra

A széleskörű kapcsolódási lehetőség a lejátszó legjobb tulajdonsága. Négyféle csatlakozás áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő megoldást. Ha szeretnéd meghallgatni a híreket a rádióban, az FM keresőt és a kihúzható antennát használhatod. El is mentheted 20 kedvenc állomásodat. A rádió teljes mértékben szállítható, ezért természetesen olyan akkumulátorral működik, amely akár 6 órán át tart. A hordozhatóságot tovább növeli a könnyű súly és a vállpánt.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma 20 ×

Méret & súly

Szélesség 400 mm
Magasság 110 mm
Mélység 140 mm
Tömeg 1,9 kg
Kód:  NIK033k1
Termékszám:  NGB3601GN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05