Oldal frissítése

Nikkei NGB3601BK

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nikkei NGB3601BK

Ez a digitális, hordozható zenelejátszó és rádió biztosan nem okoz majd neked csalódást semmilyen helyzetben sem! Stílusos designjával büszkélkedhetsz barátaid előtt, és nem kell kábelt csatlakoztatnod hozzá, mert telefonodhoz Bluetooth segítségével is tud kapcsolódni. Ha igényled a jó minőségű zenehallgatást, akkor rendelkezésedre áll egy hangszínszabályzó is a magas és mély hangzás beállítására.

Főbb jellemzők

  • Többféle csatlakoztatási lehetőség
  • Nagyszerű hangzás
  • Hangszínszabályzó a tökéletes beállításhoz
  • Könnyen hordozható
  • Elegáns design
  • Akár 6 órán át működő akkumulátor

Mindennapos használatra tökéletes

A lejátszó legjobb tulajdonsága a széleskörű kapcsolódási lehetőség. Négyféle csatlakozás áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Ha szeretnéd meghallgatni a híreket a rádióban, az FM keresőt és a kihúzható antennát használhatod. 20 kedvenc állomásodat el is mentheted. A rádió hordozható, ezért természetesen olyan akkumulátorral rendelkezik, amelynek üzemideje akár 6 óra. A könnyű hordozhatóságot a zenelejátszó kis tömege és a vállpántja is segíti.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma 20 ×

Méret & súly

Szélesség 400 mm
Magasság 110 mm
Mélység 140 mm
Tömeg 1,9 kg
Kód:  NIK033k
Termékszám:  NGB3601BK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05