Oldal frissítése

Nicron H15

4,6 13 értékelés
12 390 Ft

Nicron H15

Nicron H15 fejlámpa minden időjáráshoz

Alkalmas zseblámpát keresel utazáshoz vagy gyenge fényviszonyok között végzett munkához? A Nicron H15 fejlámpával mindig elegendő fényt kapsz, és a kezeid is szabadon maradnak. A mindössze 78 g-os súlyának köszönhetően észre sem fogod venni, hogy a fejeden van. Már kora reggel vagy késő este is biztonságosan mehetsz például futni, társad lesz a városnéző kirándulásokon, kempingezéskor vagy akár a garázsban végzett munkák során.A Nicron H15 fejlámpa akár -20°C-os hőmérsékletet és két méteres zuhanást is kibír, így még a hegyek tetejére való túrázáskor sem kell aggódnod miatta. Végül, de nem utolsósorban, a Nicron H15 fejlámpa garantáltan lenyűgöz por- és vízállóságával, így valóban bármilyen időjárási körülmények között kimozdulhatsz.

A Nicron H15 fejlámpa legfontosabb jellemzői

  • Praktikus Nicron H15 márkájú fejlámpa
  • Alkalmas futáshoz, utazáshoz, kempingezéshez vagy akár gyenge fényviszonyok között végzett munkához
  • Három fényerőszint (alacsony - közepes - magas)
  • Két világítási mód (spotlight és floodlight)
  • Rendkívül por- és vízálló - IP67
  • Két méteres zuhanást is kibír
  • A Nicron H15 fejlámpa -20 és +50 °C közötti hőmérsékletnek is lépes ellenállni
  • Alacsony, mindössze 78 g súly
  • Maximális fényerő 700 lm
  • A fényszóró szükség szerint 180°-kal elforgatható
  • Az elasztikus anyagból készült állítható fejpánt tökéletesen illeszkedik a fejhez és a sisakhoz
  • A tápellátásról egy NICRON 14500 Li-ion akkumulátor gondoskodik, amely a csomagban található, vagy egy 1× AA elem, amely nem tartozik a csomaghoz
  • Akkumulátor állapotjelző fény
  • Töltés USB-n keresztül vagy közvetlenül az elektromos hálózatról

A Nicron H15 fejlámpa praktikus beállításai

A Nicron H15 fejlámpa 3 fényerőfokozatot kínál - alacsony, közepes és magas. A maximálisan elérhető fényerő 700 lm, és ráadásul a fénykibocsátás szögét is kiválaszthatod. A fényszóró 180 fokban elforgatható. A Nicron H15 fejlámpa két fénymóddal rendelkezik - spotlight és floodlight. A spotlight - vagy spotlámpa - egy adott pont közvetlen megvilágítására alkalmas, míg a floodlight széles fényszöget vesz fel. A két lámpa illetve fénymód akár egyidejűleg is használható, és könnyenátválthatunk közöttük.

Nagyon tartós, minden időjárási körülmények között használható fejlámpa

A Nicron H15 fejlámpa figyelemre méltó tartóssága lehetővé teszi, hogy tényleg bárhová magaddal vihesd. Kényelmesen kezeli a rendkívül alacsony és magas hőmérsékleteket is egyaránt. Az IP67-es vízállósági besorolásnak köszönhetően még a zord időjárás, tartós eső formájában sem okoz gondot. Könnyű súlyának köszönhetően észre sem fogod venni a fejlámpát, és biztonságosan elkísér kalandozásaid során.


Tökéletes teljesítmény hosszú élettartam mellett

A Nicron H15 fejlámpa akár 10 órán át is világíthat alacsony üzemmódban. Amennyiben intenzív, nagy fényerejű megvilágításban kell dolgoznod, a fejlámpa 2 óra folyamatos használatot biztosít. A csomagban egy NICRON 14500 újratölthető Li-ion akkumulátor található, amely biztosítja az áramellátást. A készüléket a mellékelt USB-kábellel vagy közvetlenül az elektromos hálózatról lehet feltölteni. Ha például sátorozni készülsz, ahol nem áll rendelkezésre áram, a Nicron H15 fejlámpa egyAA elemmel is működtethető, amelyet azonban a csomag nem tartalmaz.


Paraméterek

Típus

Típus Fejlámpa

Tulajdonságok

Maximális világítótávolság 89 m
Élettartam 10 000 óra
LED-ek száma 1 ×
Fényforrás LED dióda

Tápellátás

Áramellátás Akkumulátor
Kapacitás 750 mAh
Max. akkumulátor élettartam 10 óra
Világítási idő maximális teljesítményen 2 óra
Akkumulátorok száma 1 ×
Forrás helye Vázon
Elem típusa AA, Li-Ion

Vízállóság

Védettségi fokozat IP67

Különleges képességek

Speciális funkciók Mikro USB töltés, Vízálló, Fényerő szabályozása

Méret

Mélység 35 mm
Szélesség 65 mm
Magasság 37 mm
Tömeg 58,5 g

Szín

Szín Fekete, Narancssárga
Kód:  SPTnic01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6920383801442

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20