Oldal frissítése

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS5

15 790 Ft

Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS5

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS5

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS5 - Rajzfilmszereplők egymás ellen

A félelmetes Nickelodeon All-Star Brawl visszatér a második résszel. Nemcsak nagyobb és változatosabb a harcosok névsora (a Nickelodeon portfóliójából), hanem egy kampányt tartalmazó történetmód is része a játéknak, valamint továbbfejlesztett játékmenet, profi szinkronizálás és még sok más. Garfield és Squidward készen állnak a csatára.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS5

All-star platform harcok

Nézz szembe a nehézségekkel elképesztő SUPER képességek, innovatív mechanika, kibővített támadási és védekezési lehetőségek segítségével és a platformozás teljesen új megközelítésével. Felejthetetlen színészi tehetségek új és jól ismert karaktereket hoznak az arénába kedvenc sorozataidból, mindegyikük egyedi játékstílussal és képességekkel rendelkezik.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS5

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS5 rengeteg újdonsággal szolgál

A Nickelodeon All-Star Brawl 2 PS5 nagyobb és jobb, mint korábban bármikor - az új online környezettől kezdve a crossplay-en és a frissített lobby rendszeren át az új jelmezekig, a feloldható jutalmakig és a továbbfejlesztett edzésmódig. A kampány roguelike mechanikát, főnöki harcokat és egyéni karakterek történetének útvonalait tartalmazza majd. Továbbfejlesztett arcade módot élvezhetsz, valamint új minijátékokat és olyan módokat, mint például a boss rush.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Árkád, Party

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0535
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060968301330

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10